Speelronde 4

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 26/09
  • 2716

Best - Venray:

Concordia - Nuenen:

Drunen - Oedenrode:

Horst - Gemert:

Maastricht - Scoop:

Rosmalen - Civicum:
Reageren

Broertje van Ik | 02/10

Best ‚Äď Venray: 1 - 2
De heren uit Venray pakten vorige week onverwacht punten tegen poulefavoriet Rosmalen, deze week trachten ze hetzelfde te doen door wederom voor de website een flinke dosis pre workout te nemen (genoeg om een paard te verlammen). De heren uit Venray zijn dus volledig opgefokt en vergeten dat ze moeten hockeyen in plaats van deadliften. Hierdoor pakt Best een snelle voorsprong, omdat de heren uit Venray zich nog even aan het bedenken zijn hoe ze ook alweer die stick moesten vasthoUden. Echter, in de tweede helft wanneer de preworkout begint uit te werken, laten de heren van Venray een matig potje hockey zien, wat uiteindelijk genoeg blijkt om het matigere spel van Best te verslaan.

Concordia ‚Äď Nuenen: 0 - 4
Conknordia speelt weer een heerlijk potje op eigen veld. Helaas wordt het een tragisch potje voor de Roermondse knorren, aangezien ze niet weten te scoren voor hun eigen publiek. Nuenen staat namelijk sterk achterin en Concordia weet het tempo van Nuenen niet te belopen met het huidige mantekort dat ze nu hebben. Ook de versterkingen, senioren zijnde die in aanmerking komen voor ouderenkorting, weten hier geen verandering in te brengen. Nuenen legt er met gemak 4 in, aangezien de oudjes van Conknordia gisteravond een bingoavond hebben gehad.

Drunen - Oedenrode: 1-1
Een waar spektakel als je van fysiek anti-hockey houdt. Felix, na zijn dieselmotor opgestart te hebben, pakt al snel een gele kaart, zodat zijn bijdrage voor de zondag er weer op zit. Hierdoor speelt Drunen voor korte tijd in een overtal situatie, waar ze dan uitstekend van profiteren en de 1-0 binnenschieten. Echter, na zijn schorsing komt Felix erin en zet hij een flitsende aanval op, waarin hij het eindstation is en een lekker tap-in goaltje maakt. De website wordt hierdoor beladen en Drunen weet zich geen weg te vinden door de taaie en tevens fysieke Sint-Oedenrode defensie.

Horst - Gemert: 2 - 2
HC Ginger heeft het moeilijk uit tegen promovendus Horst. De mannen van Horst spelen boven verwachting en doen het zeker niet slecht in de tweede klasse. De heren van Horst komen echter klasse tekort om de doorgewinterde heren van HC Ginger echt te verslaan. Het wordt een lastig potje, waarin de mannen van HC Ginger de overhand lijken te hebben, maar Horst uiteindelijk toch met een puntje wegloopt.

Maastricht ‚Äď Scoop: 1 - 2
Een echte klassieke Zuid-Limburgse derby net zo oud en beladen als de Spaanse ‚ÄėEl Classico‚Äô. De mannen uit Sittard (en Ankara) zijn de afgelopen drie weken erg inconsistent geweest, maar weten tegen hun zuiderburen een waar Suikerfeest aan hockey op de mat te leggen. Turkse transfer Burak Yilmaz legt er dan ook snel een goaltje in en vervolgens scoort ook nog een Nederlander om zo de ‚Äėwoke diversiteit‚Äô van 2022 te bewaren. Maastricht moet zich in de tweede helft herpakken en weet door de scheidsrechter 5 euro te geven een strafcorner te versieren. Deze strafcorner wordt gescoord, waardoor het weer een spannende website zal worden, waarbij de spanningen hoog beginnen op te lopen. De mannen uit Sittard weten zich echter met hard werk, wat ze gewend zijn in hun cultuur, de pot binnen te slepen en vetrekken tevreden terug om de overwinning van degradatiekandidaat Fortuna te vieren.

Rosmalen ‚Äď Civicum: 3-0
Hekkensluiter Civicum staat nog met 0 punten in de competitie, maar heeft niet de ambitie om hier iets aan te doen. Sterker nog: ze besluiten dan ook om de zondag lekker thuis te blijven en zo Rosmalen 3 puntjes te geven. Rosmalen wint zo eindelijk hun eerste website en pakt voor de eerste keer eens hele punten.

BennyBenassi | 01/10

Best - Venray 3-1
Best heeft afgelopen week goede zaken gedaan door uit bij Rooi 3 belangrijke punten te pakken. Ook Venray heeft goede zaken gedaan en vriend en vijand verbaasd met 3 punten op Den Bosch JA1, of had Rosmalen stiekem de B1 van DB meegenomen? Guido maakt de openingstreffer, maar knalt dan met zijn hoofd tegen een toeschouwer die voor zijn neus begint te bench-pressen. Bij Guido slaan de stoppen door en Best profiteert hier van. De grijze man van Best jaagt er 3 hoge kapflatsen in en gaat met een broekje gevuld met mos weer te huis.

Concordia - Nuenen 1-1
Bono komt stiekem terug bij Concordia voor deze website. Dit komt omdat zijn vroegere hockeyidool uit Pakistan nu ineens tegen kan komen. Bono schiet er in de 2e minuut een strafcorner in en schaamt zich vervolgens zo erg dat hij tijdens de website de schoenen van de Paki gaat kussen. De Paki weet niet wat hem overkomt en vertrekt weer huiswaarts. Hij houdt het na 4 websitedagen voor gezien en laat zijn visum intrekken.

Drunen - Oedenrode: 4-3
Felix maakt een hattrick, maar de goals worden gemaakt door die papzak voorin. Felix begint zijn zondag met een gele prent, waarna snel een rode volgt. Zijn hattrick wordt compleet gemaakt omdat die de barvrouw een wilde nacht bezorgd achter het clubhuis. Verder is er weinig te beleven.

Horst - Gemert: 2-0
Gemert is zijn gingers verloren, maar wil ze toch trots maken om dan maar de rode lantaarn te dragen. Horst wil bovenin meedoen bij de Limbocup dus moet punten halen tegen de gingers. De echte verliezer vandaag is het publiek

Maastricht ‚Äď Scoop 1-0
Weer een heerlijk websiteje in de LimboCup! Yilmaz kan direct na de website tegen Volendam naar Maastricht afreizen voor een lelijk potje hockey. Maastricht heeft nog nooit meer dan 2 doelpunten gescoord en dat zullen ze deze keer ook niet doen. FC Burak wordt zenuwachtig doordat ze voor het eerst dit seizoen toeschouwers langs de lijn zien en kunnen dan ook niet tot scoren komen

Rosmalen ‚Äď Civicum 3-0
De nummer 10 tegen de nummer 12. Den Bosch JO18-1 doet weinig goede zaken en zal gebrand zijn om te winnen tegen de hekkensluiter. Over Civicum wil ik liever geen woorden aan vuilmaken… We hoeven onszelf dan ook niet af te vragen of Rosmalen zal winnen, maar wel wil ik een toto zetten op jongste jeugdspeler van de 2e klasse. Ditmaal speelt Rosmalen namelijk met de spits van Den Bosch JO12-1

Mini v/d Week | 30/09

Best ‚Äď Venray: 2-1
HC Bench Press mag laten zien dat de overwinning van afgelopen week niet alleen lag aan een slechte dag van Rosmalen. Best heeft ook goede zaken gedaan en probeert de aansluiting aan de kop door te zetten. Met lelijk hockey en meer schouderduwen dan in de kelderklasse wint Best en mag Venray balend nog een week lang zand uit hun schoentjes schudden.

Concordia ‚Äď Nuenen: 0-5
Na afgelopen week Gargamel op bezoek gehad te hebben, is Nuenen blij een relaxte pot te hockeyen tegen Concordia. Daarbij komt kijken dat de Aziaat eindelijk door heeft dat 1 tegen 11 toch net iets te veel van het goede is. Beter op elkaar ingespeeld legt Nuenen er 5 in en loopt Concordia achter de feiten aan. Concordia is niet al te verrast met deze uitslag en wint de 3e helft.

Drunen ‚Äď Oedenrode: 5-1
Blijkbaar is Drunen dan toch echt in goede vorm? Op eigen mat mogen ze het gaan op nemen tegen Felix en co. Na drie doelpunten tegen ruilt Oedenrode hun sticks in voor zagen en bijlen waardoor de scheids genoodzaakt is een strafbal aan Drunen te geven. Door complete verbazing bij de Drunenaren weet Rooi nog een goaltje mee te pakken.

Horst ‚Äď Gemert: 4-2
Een pot die lang spannend blijft en waar flink wordt gevochten voor de punten. HC Vuurtoren kan dit intensieve spel niet 4 kwarten volhoUden en de overwinning glipt uit hun handen. De mannen van Gemert kunnen hun verdriet weg eten bij het 5 sterren restaurant, maar zijn toch verstandig genoeg om maar gewoon thuis aan te schuiven aan de keukentafel.

Maastricht ‚Äď Scoop: 3-2 of omgedraaid
Mestreech is nog ongeslagen maar daar is het ook wel mee gezegd. Het wisselvallige Scoop komt goed uit de startblokken en is gebrand om de koppositie in de LimboCup te pakken. Maastricht is goed hockeyen echter niet helemaal verleerd. De punten gaan naar de ploeg die het fitst aan de dag verschijnt.

Rosmalen ‚Äď Civicum: 4-0
Het verlies van De Gewichten Sjouwers was een mentale klap voor Rosmalen. Ze zullen dan ook blij zijn deze week te mogen hockeyen tegen een ploeg die nog 0 punten heeft. De boys uit Cuijk worden overklast en Rosmalen viert een feestje in het clubhuis. Hebben ze zelf wel door dat deze overwinning niet heel veel voorstelt?

Bananenplant | 29/09

Best - Venray:
Best is redelijk begonnen aan t seizoen, maar het echte werk heeft t nog niet laten zien, net als Venray trouwens. Uiteindelijk tikt het oranje er genoeg in voor de winst 3-4.

Concordia - Nuenen:
Dat Nuenen heeft verloren afgelopen weekend is een grote verassing, misschien toch minder goed dan vooraf voorspelt? Gelukkig spelen ze tegen Concordia. 1-4

Drunen - Oedenrode:
Drunen uitstekend gestart dit seizoen, maar hoUden ze de goede vorm aan? Oedenrode is een taai team om tegen te spelen en laat Drunen merken dat ze wat meer moeite moeten doen. 2-3

Horst - Gemert:
Horst Best aardig gestart of hebben ze misschien een beetje geluk gehad? Gemert heeft de eerste punten binnen, maar wel tegen een matige ploeg. Dit weekend zal duidelijk zijn wat beide teams waard zijn. 4-2
Maastricht - Scoop:
Maastricht nog ongeslagen, Scoop slechts 3 puntjes. Maastricht is ondanks t ongeslagen is nog niet echt overtuigend, terwijl we van Scoop nog niet alles hebben gezien. Dit keer gaan de 3 punten naar het blauw. 2-3
Rosmalen - Civicum:
Rosmalen verloren van Venray, zal een flinke domper zijn geweest. Civicum kan niet wachten tot ze de eerste puntjes pakken en dat gaat gebeuren. 1-2

Limbo cup | 27/09

De tussenstand in de vlaaiencompetitie. Belangrijk potje voor Mestreeg en HC Yilmaz, die strijden voor de koppositie.

# Naam GS PT GW GL VL V T +-
1 Maastricht 1 3 1 0 0 2 1 +1
2 Scoop 2 3 1 0 1 8 6 +2
3 Horst 2 3 1 0 1 6 4 +2
4 Venray 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Concordia 1 0 0 0 1 1 6 -5

Cornervlag | 27/09

Best - Venray: 4-3
De schoffies wonnen vorige week bij Rooi en doen uitstekende zaken in de achtervolging voor de koppositie, Venray won geheel onverwacht van de jochies van Den Bosch JO18-1. Nu ze de juiste balans in legday en pre workout gevonden hebben mogen ze afreizen naar sahara voor het WK zandkastelen bouwen. Deze loopgravenoorlog eindigt in het laatste kwart met gebroken handen, gescheurde hamstrings en schaafwonden (en drie punten voor Best).

Concordia - Nuenen: 1-2
Oei daar hadden de blauwe matrozen niet rekening mee gehoUden, een nederlaag tegen de gele onderzee√ęr. Met een gehavend ego vertrekt de boot van El Cholo naar de outlet voor freshe outfit en hopelijk drie punten. Paki heeft gezien wat voor drama de tweede klasse is en heeft besloten om zijn visum op te zeggen om weer terug te keren naar Pakistan. De buslijn stond in Gemert stil voor wederom een nederlaag en mag hopen tegen de blauwe geen monster uitslag tegen te krijgen. Dit gebeurt echter niet door de gekneusde ego‚Äôs van de blauwe dat moet vrezen voor punt verlies bij de Roermoney boys.

Drunen - Oedenrode: 6-1
Drunen heeft de afgelopen week niet op de buik kunnen slapen en heeft last van koude voeten gehad door hen overwinning op de pakjesboot. Felix en zijn broertjes kregen de deksel tegen Best op de neus en moet nu afreizen naar de koploper. Mede door een snel doelpunt van Felix ontstaat er kortsluiting bij zijn teamgenoten en pakt er nu iemand anders een plak salami of kaas. Drunen countert vanaf hier en overloopt Rooi waar op dat moment helemaal de stoppen doorslaan en nog twee kaarten vallen. De camera’s van Glory zijn tijdens deze website in volle getalen aanwezig.

Horst - Gemert: 7-0 / 2-2 / 1-3
De keukenhulpjes presteren dit seizoen boven de verwachtingen althans tegen de teams buiten de top 4, HC Ginger is geen pijl op te trekken dit jaar maar zal deze website zo snel mogelijk willen vergeten. Of de keukenhulpjes laten de afwas staan voor Gemert of de Rooie trekken nu zelf de schorten aan delen het menu uit aan de gele van The world kitchen.

Maastricht - Scoop: 2-4
Als HC Burak Yillmaz niet thuis hoeft te spelen dan winnen ze de potjes wel, zeker in de derby’s zijn de Turken meedogenloos en willen ze snel shoarma maken van de haarbanden uit de Maas. De lokale ME is al ingeschakeld om het supporters geweld onder controle te hoUden en om het geweld op het veld te hoUden, mogelijk weer een rode kaart voor de maatjes van de Maas?
(in de Limbocup neemt HC höge Bäl afstand van de rest van Limburg, wat wij als Nederland misschien ook maar eens moeten gaan doen…)

Rosmalen - Civicum: 3-1
Door het verlies bij de basic fit chicks mogen de pubers van Den Bosch de hele week van hen trainer geen FIFA spelen, de houthakkers uit Cuijk hadden niet gehoopt zo dik bij de keukenhulpjes te verliezen. Harry Muntjes en het collectief Spartanen gaan nu tandeloos ten onder bij de O18-1 formatie en moet hopen op punt verlies van andere stumpers die op degraderen staan…

Bambi | 26/09

Best - Venray: 4-3
De groene hemden mogen aantreden tegen de Basic Boys uit Venray. Over de velden wordt niet gesproken, beide teams gewend aan de matige kwaliteit. Best kan duidelijk beter hockey alleen weten ze dat niet uit te drukken in de cijfers, wel weten de basic bitches er drie te scoren. Dit is te danken aan de drie solos die Guido weet af te ronden.

Concordia - Nuenen: 0-5
Nuenen verloren van Drunen? Is Drunen dan echt zo goed of is Nuenen gewoon echt niet zo goed? Nuenen wilt laten zien dat de kleinere teams echt geen kans hebben. 5 goals van de Pakistaan. De rest van Nuenen begint op de bank en zijn uitgerust om in de tweede helft de goal te verdedigen.

Drunen - Oedenrode: 6-2
Drunen op wolken. De goede competitie start weten ze door te trekken tegen het elftal van Felix. Na de nederlaag van Rooi tegen Best heeft Felix hoogst persoonlijk het roer omgegooid vanaf nu gaat hij het team coachen. Dit werpt zijn vruchten af. Felix wordt er na twee minuten al afgestuurd, een nieuw record. Drunen weet een paar wereld goals te maken en speelt het laatste kwart niet meer. Twee goals voor de eer van Rooi.

All you can eat - HC Rood: 3-0
Koen kan zijn stempel niet drukken op deze website. De keukenhulpjes weten hier maar al te goed mee om te gaan. Horst zet iedereen aan het werk van Gemert om de afwas te doen. Snel aan het bier om deze ondragelijke pot weg te drinken.

Maastricht - Scoop: 3-3
Een nieuwe ronde in de Limbocup. Maastricht met de eerste rode kaart van het seizoen opzak klaar om oorlog te maken tegen hc hoge bal. Een gelukje voor de thuis ploeg want beide scheidsrechters hadden absoluut geen zin dus weigeren te komen fluiten. Hierdoor leggen de thuisfluiters drie strafballetjes klaar voor de Duitse international. Scoop kan daarentegen wel beter hockeyen en leggen drie loep zuivere goals vast.

Rosmalen - Civicum: 4-0
Rosmalen klaar voor volgend jaar, wederom tweede klasse klinkt als muziek in de oren van de spelers. Civucum heeft al zijn zinnen gezet op het behalen van de eerste plek van onder. 3rde klasse is een prima plek voor de houthakkers. Het klasse verschil doet Civicum de das om. 4 goals en een gezellige zondag in Rosmalen staan te wachten.

baap07 | 26/09

Best - Venray: 3-2
Best wist nipt te winnen van Felix en kornuiten, wat hen richting de top 3 schuift. Venray wist tegen alle verwachtingen in van Rosmalen te winnen. Wat de f*ck? Best kan zelf ook een goed potje robben dus ik ben benieuwd wie na 4 rondes nog overeind staan. Ik geef de binkies van Venray de grotere kans buiten de lijnen. Helaas pakt Best wel de overwinning erbinnen. Wel een leuke pot op de Duinen van Best!

Concordia - Nuenen: 0-7
Concordia wist eigenlijk alleen maar te winnen van de ploeg nog triester dan henzelf, maar staat nog op handhaving dus dat is boven verwachting. Nuenen wist de kraker niet te winnen tegen Drunen en laat toch te wensen over (de Pakistani beviel toch niet?). Vandaag lijkt me duidelijk wie wint. Hopelijk schiet Mansoor vandaag een corner raak. Gargamel en co druipen af.

Drunen - Oedenrode: 2-2
Drunen is de nieuwe koploper, maar voor hoe lang? Felix en kornuiten blijken dit seizoen een heuse heksenketel te kunnen cre√ęren. Drunen schrikt hier dermate van dat het punten laat liggen. Felix swipet in het lelijke Drunen toch maar links, de nieuwe hertjes bevallen hem niets. Saaie dag op de zaak voor hem.

Horst - Gemert: 4-0
Promovendus Horst presteert alleraardig in de start van het seizoen. Na het bekeravontuur in de Silver Cup, blijkt dat ze ook in deze klasse punten kunnen pakken. Gemert lijkt wat te kunnen, maar gooit geen hoge ogen. Het zal strijden worden tegen degradatie. Vandaag walst de gele trein over ze heen. Ben benieuwd waar het stopt voor Horst.

Maastricht - Scoop: 6-1
Burak en co geven niet thuis in Ottomaans Sittard. Hopelijk uit dan wel. Maastricht is nog steeds ongeslagen, maar zijn nog bijster weinig getest. Vandaag kan het zich opmaken voor wederom een winstpartij. Scoop is gewend te kunnen glijden en sliden op een heerlijke ijsbaan. Dat kan helemaal niet op een goed veld. Er gaan een paar knietjes richting de MRI en daar komen 6 tegendoelpunten bij. Geen fijne zondag, maar redelijk snel weer thuis voor Studio Sport.

Rosmalen - Civicum: 4-1
Wat dit seizoen een potenti√ęle kampioenskandidaat was, is totaal getransformeerd tot degradatieploeg. De eerste website in die regione spelen zij tegen de ploeg die n√≥g slechter presteren: Civicum. Als je 3-0 op de broek krijgt van Concordia hoor je eigenlijk direct te degraderen, maar daar trekken ze in Cuijk zich niets van aan. Rosmalen heeft de aanvoerder in de gelederen en die prikt vandaag een hattrick. Hopelijk mag hij thuis nog op schoot bij zijn vrouw en dan is zijn weekend in ieder geval compleet. Cuijk maakt zich op voor het teamweekend en komen hopelijk na de winterstop niet meer terug.