Speelronde 5

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 03/10
  • 1774

BestRosmalen:

Gemert – Maastricht:

Nuenen – Horst:

Oedenrode – Concordia:

Scoop – Civicum:

Venray – Drunen:
Reageren

Mini v/d Week | 08/10

BestRosmalen: 3-1
Door de ruime overwinning afgelopen zondag denkt Rosmalen hun vorm weer gevonden te hebben. In Best worden ze echter met hun neus op de feiten gedrukt en kunnen ze zonder punten weer richting huis. In de auto wordt er veel geklaagd over het veld terwijl Rosmalen toch echt zelf de overwinning heeft laten liggen.

Gemert – Maastricht: 0-2
Een saaie website die pas laat op gang komt door een discutabele beslissing van de scheids. Maastricht profiteert doordat Gemert meer bezig is met de scheids dan de bal. Gemert komt niet meer terug in de website waardoor Maastricht 3 punten pakt. Op de club hangt een grimmige sfeer en de scheids is nergens meer te bekennen.

Nuenen – Horst: 3-1
Beide ploegen op 9 punten dus aan de motivatie zal het niet liggen. Bij Horst ontbreekt echter wel het hockeyend vermogen waardoor Nuenen zonder al te veel moeiten de goal weet te bereiken. In de rust spreekt Horst af om 2 man op de Pakistaan te zetten maar het kwaad is al geschied. In de slotfase prikt Horst er nog eentje in voor de eer.

Oedenrode – Concordia: 4-1
Een website uit het rechter rijtje. Met duw en trek werk neemt Oedenrode de leiding. Volgens de socials heeft Felix zich laten omscholen tot keeper dus de scheids kan zijn kaarten op zak hoUden. Concordia blijft onderaan bungelen en hoopt volgende week punten te pakken in eigen huis.

Scoop – Civicum: 4-0
Met als enige nog met 0 punten beginnen de mannen uit Cuijk aan een uitzichtloze website. Na afgelopen week is de keeper geblesseerd aan zijn rug door de vele ballen die hij uit het net kon vissen. Allesbehalve fit krijgt hij er ook zondag weer een paar om zijn oren. Een leuke website om te kijken voor het thuispubliek… Oh nee die zijn er niet in Sittard. Drie punten voor Scoop en de keep van Civicum overweegt een carrière switch.

Venray – Drunen: 1-3
Drunen wint alle websiteen met 2 doelpunten verschil en ook zondag zal dit weer het geval zijn. Venray scoort wel de eerste goal omdat de Gym Rats door de spelers van Drunen heen lopen. Wanneer de sterretjes voor de ogen bij Drunen verdwenen zijn besluiten ze dat ze toch maar beter om Venray heen kunnen hockeyen. Drunen neemt 3 punten meer naar huis en loopt verder uit op de concurrentie.

Crétien Sagres | 08/10

Best-Rosmalen: 3-0
De egoïstische kakkers uit Den Bosch, mogen weer naar het altijd gezellige Woensel-Noord toe. Dit keer gaan ze met 0 punten en twee blessures naar huis. De scheids is de grote winnaar van deze partij, want de kaarten vliegen hier om de oren.

Gemert- Maastricht: 1-0
team rood tegen team buitenlanders staat op het programma in Gemert. De sjengen zijn hun dikke nederlaag van vorige week nog niet ten boven gekomen. Gemert gaat winnen, enige minpunt voor
Gemert het zonnetje schijnt dus vergeet je niet in te smeren.

Nuenen- Horst: 4-2
Die gezette nummer 4 van Horst heeft er zeker geen koek van gegeten, of misschien toch net iets te veel. Aangezien de minder capabele en knappe mannen bij Horst nog geen kerstboom kunnen versieren in de derde helft gaan ze ook zeker de website niet winnen. We gunnen ze 2 doelpuntjes, maar ze zullen er dubbel zo veel tegen krijgen. Al met al, bij Horst zullen er zeker puntjes mee terug naar huis gaan in het envelopje, maar niet de punten die je nodig hebt om degradatie tegen te gaan.
Oedenrode- Concordia: 3-2
Het vernieuwde Oedenrode maakt een sterke indruk in het eerste kwart en komt al snel op een 2-0 voorsprong. Het opgepompte mannetje van Concordia weet nog voor rust de stand gelijk te trekken en in de laatste minuut van de website maakt Oedenrode dan toch het winnende doelpunt. Uitblinker van de website is de lange slungel in de goal van Concordia, die normaal gesproken nog geen deuk in een pakje boter slaat.

Scoop-Civicum: 7-1
Hoogachtende Turkse leden spelen tegen de kuikens uit Cuijk. De Kuikens hebben nog niet veel laten zien en dat doen ze zondag ook niet. De Sittardenaren pompen een blauw uiltje naar binnen om gas te geven. In het eerste kwart zullen de halve schijven al door het dak vliegen. Doordat ook in Turkije de inflatie door t dak vliegt, zijn de pilsjes helaas ietwat prijziger geworden dit seizoen, tot grote teleurstelling van het publiek. Ik geef Scoop dit seizoen een koude douche. De stUdent van scoop, komt weer brak aankakken en zorgt voor een alcohollucht die over het hele veld te ruiken is. Hierdoor verrast hij de tegenstander en zal er een goaltje inleggen.

Venray- Drunen: 1-3
De anabolen gastjes van Venray gaan verliezen van de marathonlopers van Drunen. De conditie van Drunen is zeer stabiel en hebben daarvoor geen spuitjes nodig tussen hun bilnaad #thaise zaken.

BennieBenassie | 06/10

Best - Rosmalen 3-3
Den Bosch JO16-1 mag naar Best afreizen na een zakelijke overwinning op Civicum. De backhands vlogen de keeper uit Cuick om de oren, maar dat zal in Best wel wat anders gaan. Leuke pot voor de neutrale toeschouwer waar niemand met de winst naar huis gaat.

Gemert- Maastricht 0-1
Is het rooie duo terug?
Er gaan geruchten rond dat die twee rooie weer samen spelen. Zal dat het geval zijn geweest bij de website tegen Concordia? Wat we in ieder geval zeker weten is dat Maastricht niet meer dan 2 doelpunten scoort. De spelers van Maastricht mochten officieel nog niet rijden na het Oktoberfest, maar toch weten ze de overwinning binnen te slepen.

Nuenen - Horst 5-1
Fc Paki gaat vandaag een makkelijke pot tegemoet. Net na het 2e kwart staat fc Paki al 5-0 voor, waardoor de website al gespeeld is. Echter krijgt onze international een internationale oproep tijdens de website, waardoor hij direct terug moet komen naar huis. Horst scoort vervolgens nog een eretreffer.

Oedenrode - Concordia 3-1
De degradatiekraker van dit weekend. Rooi is beroerd begonnen en heeft thuis wat recht te zetten. Felix is voor het eerst geschorst deze competitie. Daarom mag die fruitvlieg het laten zien deze pot. De fruitvlieg scoort er 3.

Scoop – Civicum: 0-0
Tja, hoe erg moet je je vervelen als je bij deze website gaat kijken. Heel Sittard verveelt zich kennelijk nooit waardoor het aantal goals overeen komt met het aantal supporters. Gruwelijk saaie pot, de snelle dembele prikt er bijna nog een in. Uiteindelijk is de echte winnaar van vandaag Civicum, want die krijgen lekkere broodjes na de website

Venray – Drunen: afgelast
Plaatselijke regenbuien worden verwacht, Drunen kan dus net zo goed thuisblijven. Ik hoop voor de scheidsrechters dat ze uit Limbo komen, anders hebben ze een flink stuk voor saus gereden. Als iedereen nou eens zijn zwembroek meeneemt kan er misschien wel gespeeld worden.

KoffieBeker | 05/10

Best - Rosmalen: 4-2
Rosmalen is geheel in stijl richting Best vertrokken, eenmaal aangekomen schrikken ze echter van de voorzieningen. Nergens plek om hun kamelen en drommedarissen te parkeren. Hierdoor weten de Dubai boys al snel op voorsprong te komen. Helaas voor Rosmalen is dit niet meer in te halen en mogen weer op terugreis naar het noorden.

Gemert - Maastricht: 0-0
Een duidelijk thuis voordeel voor de thuisploeg. Beide roden staan weer op het veld, door het vertrouwen weet Gemert enorm te verbazen. Het publiek heeft namelijk nog nooit deze militaire precies van anti hockey gezien. Het verbaasde Maastricht kiest er voor om de stick aan de wilgen te hangen.

Nuenen - Horst: 4-0
Beide ploegen weten hoe ze een bal moeten stoppen blijkt uit de cijfers. Maar zoals beschreven wordt dit de eerste echte test van de 2de klasse voor de gillende keuken meisjes. De paki komt voorbereid het veld op en zet het hele elftal na het eerste kwart waar ze horen, in de spoelkeuken. De captain zal nog een paar zakdoekjes in de kontzakjes stoppen van de hulpjes om de traantjes weg te pinken.

Oedenrode - Concordia: 5-1
Eindelijk kan Rooi zich van de degradatie zone verwijderen door punten te pakken op eigen veld. Felix gaat hoofd tegen hoofd met de stier van Concordia die zij blijkbaar captain willen laten zijn. De plakjes tomaat worden aan beide uitgereikt en de website kan beginnen. Conknordia kansloos tegen Rooi.

Scoop - Civicum: 1-0
Door de nieuwe tacktiek van de ploeg van Harry weet Scoop lastig tot scoren te komen. Harry heeft namelijk de overtreffende trap van half-court, baseline court. Dit houdt alle spelers op doellijn met de rug naar het veld toe. De nieuwe tacktiek heeft effect en ze krijgen maar 1 doelpunt tegen!

Venray - Drunen: 3-4
Beide ploegen vergelijkbaar aan elkaar, Halfcourt en alles op de counter. Drunen is echter op het gebied van counteren net iets effectiever en neemt de 3 punten mee naar Brabant. Guido sloopt uit frustratie het veld en zorgt er hoogst persoonlijk voor dat Venray een nieuw waterveld krijgt.

Cornervlag | 05/10

BestRosmalen: 1-3
De Bully boys uit Best Winnen de potjes wel maar vandaag staan ze voor een nieuwe uitdaging, kunnen de pestkoppen de brugwuppen van Den Bosch in bedwang hoUden en naast hun lunchgeld ook de driepunten stelen? Ja, het lunchgeld wel de driepunten nemen de knulletjes mee uit de zandbak.

Gemert – Maastricht: 0-2
Een website met alleen maar verliezers, de thuisploeg verliest van de verliezers uit de Limbocup en het thuispubliek verliest al weken met wat ze voorgeschoteld krijgen. Toch een ongelofelijk saaie pot en hopelijk krijgen ze de dronken scheids die vorige week Rosmalen – Civicum floot met hopelijk een spectaculair resultaat tot gevolg

Nuenen – Horst: 3-1
De keukenhulpjes zijn in vorm maar goed zoals eerder al vermeld zijn ze nog niet getest tegen een team van formaat. Dan nu Nuenen welleswaar wonnen ze bij de buslijn mannen maar wie doet dat niet, een spannende pot voor de zeelieden met hen Pakistaanse verstekeling. De messen zullen geslepen worden maar de kans is groot dat de keukenhulpjes weer op de spoelkeuken ingeroosterd worden.

Oedenrode – Concordia: 3-0
Als we de berichten op hen sociale media moeten geloven was het kielekiele voor de buslijn uit de outlet maar wie hoUden we voor de gek, Nuenen was vorige week waarschijnlijk niet scherp genoeg voorin om een fatsoenlijke afdroging uit te delen. Oedenrode zal hen holbewoner Felix wel weer hebben opgedragen om scherp te beginnen en met zijn volgende gele kaart is hij volgende week vrij om de moeders die hij opgedaan heeft op de andere clubs te vergezellen. Ondanks de schorsing van volgende week is hij wel goed voor één goal, één assist en een botte zaag die eigenlijk zijn tweede gele kaart moest zijn maar de scheids spaart hem.

Scoop – Civicum: 1-1
Voor HC Yilmaz weer een thuiswebsite maar voor de houthakkers uit Cuijk de uitgewezen mogelijkheid om het eerste puntje te stelen. De keeper van Civicum staat al de hele week op zelfmoordpreventie na de 11 tegentreffers die hij moest incasseren tegen de burgwuppen van Rosmalen. Komende zondag heeft hij dan ook geen keepersuitrusting bij maar een hengel en lieslaarzen om de ballen uit het net te vissen. Harry muntjes en Co kunnen beter gaan korfballen als dit zo doorgaat.

Venray – Drunen: 2-3
Guido en co mogen opdraven tegen de koploper van de competitie, dit belooft wat te worden. V2ray verloren al met 8-0 van Nuenen dat vervolgens met 2-4 verloor van Drunen het is maar te hopen voor die matige keeper dat het geen dubbele cijfers gaan worden. De eerste helft belooft weinig goeds, de spierpijn van de legday daarvoor zit er nog in en de pre workout is nog niet ingewerkt bij de bicepboys waardoor ze op een 0-2 achterstand kijken. Na de “thee” komen de oranje mannen scherper voor de dag en word het gelijk, de dip van de “thee” komt eerder dan gehoopt en het is inkakken geblazen bij de annieboys. De gele onderzeeër van Drunen ziet zijn kans schroom om nog éénmaal toe te slaan en 3 punten te stelen uit noord-Limburg.

Fransie | 04/10

BestRosmalen: 4-3
Rosmalen heeft buiten de overwinning tegen de gedoodverfde degradant nog niks bijzonders laten zien deze competitie. Best heeft laten zien dat zij veel doelpunten kunnen maken, maar ook veel tegen kunnen krijgen. Nipte overwinning voor de Sahara boys.

Gemert – Maastricht: 0-1
Maastricht zorgt voor de saaiste websiteen dit seizoen. Weinig doelpunten voor, maar ook de minste tegen. Koen maakt een eigen doelpunt en de limbos nemen 3 punten mee op reis terug.

Nuenen – Horst: 5-0
Horst heeft alleen nog maar gewonnen/gespeeld tegen de kleintjes. Bij deze eerste echte test vallen ze door de handgevlochten mand van de Paki.

Oedenrode – Concordia: 4-1
De boys uit Remunj komen direct vanuit Oktoberfest het veld op. Felix krijgt in minuut 1 een plakje tomaat om de dirndl dragende moeders van de juiste aandacht te voorzien.

Scoop – Civicum: 6-0
Voor Harry Muntjes en co is het beter als ze in de herfst lekker naar de 3e klasse gaan. Man man man.

Venray – Drunen: 2-4
De gele kanaries hebben er zin in dit seizoen. Na een week trainingskamp in de duinen zijn de klaargestoomd voor het vreselijke veld bij de anabolen boys.

Broodtrommel | 03/10

BestRosmalen:
Best nipt gewonnen van Venray, dat is Best aardig. Rosmalen 11-1 winst achter de rug. Helaas voor Rosmalen zit er wel een keeper bij Best in het doel. Hierdoor zullen ze het doel niet vinden, Best wel en hierdoor zullen ze de winst pakken . 3-0

Gemert – Maastricht:
Gemert heeft nog niet alles laten zien wat erin zit. Zij gaan nog veel punten pakken, waaronder dit weekend. Maastricht heeft namelijk moeite met scoren en is niet echt denderend. 3-1

Nuenen – Horst:
Horst goed begonnen maar dit weekend zullen ze op hun bek gaan. Nuenen simpelweg te dominant. 3-1

Oedenrode – Concordia:
Concordia misschien wel degradatie kandidaat nummer 2. Oedenrode heeft ook nog niet veel laten zien. Nu al medelijden met de mensen langs de lijn. 1-2

Scoop – Civicum:
Scoop gooit de ene naar de andere bal in het doel, hopelijk voor Civicum krijgen we geen vervolg van afgelopen zondag. 7-1

Venray – Drunen:
Drunen goed gestart, maar tegen de mannen van Venray zullen ze geen vuist maken. Op fysiek wint Venray de website. 2-1

baap07 | 03/10

BestRosmalen: 2-2
De bullies uit Best hebben kennis genomen van het fenomeen Venray en een slechte opvoeding. Waar Rosmalen vorige week de boot in ging, wist Best het tij te keren. Dan Rosmalen. Is de gele kanarie na 10 pils pas de score in gaan vullen? Rosmalen laat in ieder geval zien dat het niet zin heeft in degradatieperikelen. Bij deze is die strijd al beslist.
Vandaag weet Rosmalen het Best enorm lastig te maken. Het schijnt dat de centrale van Rosmalen alleen maar kan flatsen. Toch prikt hij er 2 binnen. Punten worden verdeeld en daar zijn beide ploegen tevreden mee.

Gemert – Maastricht: 0-2
Ierland treedt aan in eigen huis tegen de schlemiel van de Limbocup: Maastrich. Thuis verloren tegen FC Döner en co is niet fraai. Vandaag mogen ze weer drie punten bijschrijven na een zware bevalling. Vandaag was niet voor rood, zou Marco zeggen... Tijd voor derdeklassehockey!

Nuenen – Horst: 4-1
Im blue, dabadee dabadaaa klinkt door de speakers bij het opkomen door de smurfen. Nuenen wist gemakkelijk, maar magertjes te winnen van Roermoney. Horst lijkt het aardig te doen, maar krijgt nu een lesje hockey van de Pakistaan die niet scoren kan. Rizwan prikt er 2 strafcorners in en mag eindelijk meedouchen. Het bleef nog lang onrustig in de kleedkamer. Horst likt de wonden en mag zich opmaken voor een aanvaring met Felix en uitschot.

Oedenrode – Concordia: 3-1
Ik weet niet hoe Oedenrode het doet, maar ze zichzelf te naaien in iedere website. De punten wordt ze aan de lopende band afgesnoept door de ploegjes bovenin. Concordia gaat pas presteren als het bijna degradeert en tot de nek (helaas letterlijk) onder water staat. Felix weet daarom vandaag wel weer te scoren. Vandaag geen anger issues en de coach van Rooij merkt dat het dan toch wel heel saai is. De scheids had zijn mooiste gele kaart nog wel meegenomen...

Scoop – Civicum: 6-0
Scoop gaat winnen. Dat is duidelijk. Civicum is niet alleen over de knie gelegd door Rosmalen, maar is vervolgens ook op karakteristieke gebogen tegen het muurtje gezet (het was een vreemde middag?). Met stront nog tussen de benen druipend doet Burak een duit in het zakje en scoren er lekker op los. Een heerlijke trainingspartij dit. Als zelfs de keeper mag scoren is het einde nabij.

Venray – Drunen: 2-5
Tja. Op papier zou je verwachten dat Drunen hier met de scepter gaat zwaaien. Maar zo af en toe kan het spoken in het dorp van de inteelt. Guido gaat of met een hattrick naar huis, of met 5 tegendoelpunten tegen en een plak kaas. De keuze is eigenlijk aan Drunen. De geelhemden weten denk ik wel te winnen. Ik ben in ieder geval benieuwd naar het algemene gevoel bij de Brabos achteraf.