Speelronde 6

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 10/10
  • 2135

Civicum – Gemert:

Concordia – Venray:

Drunen – Best:

Horst – Oedenrode:

Nuenen – Maastricht:

Rosmalen – Scoop:
Reageren

Mini v/d Week | 15/10

Civicum – Gemert: 0-4
Ook deze week zullen de jongens uit Cuijk naast de punten grijpen. Gemert speelt een zakelijke pot en komt snel op voorsprong. Civicum heeft de hoop al opgegeven dus er zal weinig motivatie in het spel zitten. Achter de feiten aan lopen is zo’n beetje het enige lopen wat Civicum doet.

Concordia – Venray: 2-3
Een fysieke pot in de LimboCup. Beide ploegen bungelen onderaan met 3 punten dus beide gebrand om te winnen. Als je van mooi hockey houdt kun je beter thuis blijven want deze pot lijkt meer op een website uit de kelderklasse. Venray trekt aan het langste eind en de scheids heeft een record aantal kaarten uitgedeeld.

Drunen – Best: 2-1
Deze week is het aan Best om de koploper een kopje kleiner te maken. Een spannende pot waar de beslisser pas in de laatste paar minuten valt. De bus wordt bij Drunen dan ook gelijk geparkeerd waardoor Best alleen maar kan toekijken als de scheids 2 vingers in de lucht steekt. Drunen haalt opgelucht adem en kan met een gerust hart aan de koude pasta.

Horst – Oedenrode: 2-2
Twee ploegen die gewaagd zijn aan elkaar en dit uit zich dan ook in de score. Voor de verandering geen show van Felix vandaag dus voor de neutrale toeschouwer zal het een saaie pot worden. Tevreden met 1 punt wordt de 3e helft gevierd in vreetschuur.

Maastricht – Nuenen: 1-4
Deze week is het aan Nuenen om de tocht naar het zuiden te maken. Nuenen is in vorm en laat dat ook zin in deze pot. Maastricht wordt overklast en heeft eigenlijk niks in te brengen. Door laksheid bij Nuenen in het 4e kwart prikt Maastricht er nog eentje in voor de eer.

Rosmalen – Scoop: 3-1
De mannen van de hoge bal op bezoek bij DB O18. Beide ploegen zijn zowat de definitie van wisselvallig. Deze week pakt Rosmalen de punten mede door het feit dat Scoop last heeft van plankenkoorts door het publiek langs de lijn.

Rabalje | 14/10

Civicum - Gemert: 0-3
Aagezien de kijkcijfers bij de Koenshow een beetje tegenvielen is zn sidekick toch weer aangenomen door de redactie. Alhoewel het met het duo nog wel wat stroef loopt, leggen ze er samen toch 3 in het netje. Civicum vindt het allemaal wel prima, in de derde klasse is het toch leuker.

Concordia - Venray: 1-4
Guido en co(ke) gaan vroeg op pad want eerst kunnen ze misschien nog wel een echte LuisVuitton nektabba met forse korting in de outlet op de kop tikken. Hierdoor missen ze het eerste kwart op het veld. De opgefokte fitness spits van Conknordia weet in die 17,5 minuten een keer het netje te vinden. Nadat V2ray is opgesteld jaagt guido er 4 in het netje.

Drunen - Best: 3-5
Een website in de veteranen competitie. Best heeft weer beschikking over de aanvoerder die net uit Zuid-Afrika is teruggekeerd van het WK masters en legt er meteen een hattrick in. De heren van Drunen komen de eerste 3 kwarten goed mee, maar het 4e kwart wordt het verlangen naar de pastasalade toch te groot.

Horst - Oedenrode: 2-2
Felix is weer eens lekker op dreef en legt er in de eerste helft 2 in het netje. Hierna raakt hij verveeld en krijgt hij zin om huisrias te gaan laden bij de Worldkitchen, dus pakt hij voor de verandering maar een plakje salami. Omdat Rooi met 10 man speelt wordt het gelijk.

Nuenen - Maastricht: 4-2
Een echte internationale website op de kalender! De bond heeft duidelijke instructies gegeven aan het gele duo om in het Engels te communiceren aangezien anders 75% van de spelers het niet begrijpt. Aangezien dit ook een hele uitdaging is voor het duo gaat dit nog al eens verkeerd, in alle commotie trekt HC Paella toch de winst binnen aangezien ze meer ervaring hebben.

Rosmalen - Scoop: 3-2
HC Niks-te-beleven mag uit bij Den Bosch H30+/O18 en denkt misschien net zoals vorig jaar ook weer voor promotie mee te kunnen doen. Den Bosch H30+/O18 is weer eens goed op weg met hun ambitie om lekker in de middenmoot te eindigen. DB heeft toch iets meer kwaliteit en trekt aan het langste eind, snel door naar de TD.

Fransie | 14/10

Civicum – Gemert: 1-6
In dat gekke clubhuis wisten de mennekes uit Gimmert de weg naar boven wel te vinden. Maar Koen en Sander hebben laten zien dat ze dat op de ranglijst ook kunnen. In uitduels heeft het duo nog geen potten kunnen breken, maar gelukkig moeten ze tegen Harry en co, die blij zijn dat de herfstvakantie eraan komt.

Concordia – Venray: 0-3
Een website met alleen maar verliezers, waarbij het hoofd het vaakst verloren wordt.

Drunen – Best: 2-5
De laf hockeyende koploper heeft zichzelf alvast ingegraven voor zondag. Gelukkig kan Best met zand omgaan en weet het de duinboys te kraken. De kleine spits van Drunen prikt er nog 2 in voor de statistieken.

Horst – Oedenrode: 3-5
Horst zit nog steeds in een mineur van afgelopen zondag, waar Oedenrode de draai eindelijk gevonden heeft. Veel spektakel en doelpunten deze website.

Nuenen – Maastricht: 5-0
De zuidelijke zondaghockeyers zijn het even helemaal kwijt, wat niet gek is met zon coach. Nuenen maakt hier optimaal gebruik van en werkt aan het doelsaldo. De Pakistaan voelt zich als een vis in het water met het gehalte buitenlanders op het veld en scoort alle doelpunten.

Rosmalen – Scoop: 4-2
De boys uit Rosmalen zijn weer met beide beentjes op de grond gezet door de Abu Dhabi boys. Blijkbaar was Rosmalen niet zo goed, maar is Civicum echt heel slecht. Scoop heeft ook training gegeven aan Harry enzo, maar ze kunnen het niet waarmaken tegen j018-1.

Johannes | 14/10

Civicum - Gemert: 0-8
Gemert duidelijk op de weg omhoog. Civicum kan niet meer lager. Acht verschillende doelpuntenmakers waaronder de keeper.

Concordia - Venray: 2-4
Uitslag bij deze website niet belangrijk. Het Roermondse boxgala is wel al begonnen met scouten.

Drunen - Best: 1-5
Drunen valt eindelijk door de mand en begint met zakken in de ranglijst. Best dendert lekker door maar zal nog wel maagklachten overhoUden aan de koude pasta na de website.

Horst - Oedenrode: 3-4
Evenwichtige website. Rooi trekt aan het langste eind doordat Felix de scheids een aai over zijn bol geeft.

Nuenen - Maastricht: 4-1
Pakistan vs Duitsland. De zuid-limburgers gaan ook hier onderuit en de coach begint zich langsaamaan af te vragen of zijn aggresieve coachingsstijl wel zo veel zin heeft.

Rosmalen - Scoop: 2-1
Scoop is te vroeg opgestaan om een fatsoenlijke tackle-back te lopen. Rosmalen weet hier niet vaak genoeg gebruik van te maken en de stand blijft slechts 2-1.

BennyBenassi | 12/10

Civicum – Gemert: 0-4
De Koen en Sander show is back! Na een overwinning op het weinig scorende Maastricht zit Gimmert in de flow en ze zitten momenteel uit de gevarenzone voor degradatie. Wie er wel dik in de degradatie zit is Civicum. Het moet heel raar lopen willen deze jongens ergens nog punten pakken. De twee rooie zijn weer op dreef en zullen er met z’n tweeën 4 in het netje leggen

Concordia – Venray: 1-3
Deze kraker voor de Limbocup kunnen ze beter tussen de ringen uitvechten. Een heel fysiek potje dat nog kan zorgen voor zwaargewonden als de kanaries niet op tijd ingrijpen. Guido probeert zijn gym boys op sleeptouw te nemen door 3 backhandjes in de kruising te jassen. De slechtse rechtsback uit de competitie scoort er nog wel eentje voor het team uit Roermond, omdat de andere 21 spelers staan te knokken.

Drunen - Best 1-3
Deze week is het aan Best om als eerste deze competitie te winnen van de mannen uit Drunen. Best is erop gebrand om de lijn met goede resultaten door te zetten en de grijze postduif voorin schiet met scherp. Een loepzuivere hattrick voor die man die nooit zo oud kan worden als dat hij eruit ziet.

Horst - Oedenrode 2-4
Een website tussen twee (mogelijke) middenmotors. Rooi moet lang reizen en Felix is ongedurig. Rooi heeft eindelijk de eerste driepunter gepakt deze competitie tegen Maurice en Co. Felix deed niet mee en wil laten zien dat Rooi ook met hem kan winnen. Horst stuurt daarom 3 moeders op Felix af, waardoor hij niks klaar speelt en veelste veel afgeleid is. De mini van Rooi schiet er 2 strafballen in waarna Rooi de website dood maakt.

Nuenen - Maastricht: 4-0
Easy peasy lemon squishy.
Nuenen wil naar de 1e klasse, Maastricht wil Oktoberfest vieren bij de oosterburen. De pakistaan geeft de dikzak van Maastricht een dubbele panna voordat die de keeper lobt. Maastricht moet knokken niet te degraderen.

Rosmalen - Scoop: 1-4
Burak Yilmaz heeft de definitieve stap gemaakt naar het herenhockey, hier kan die stiekem wat meer pilsen. Burak kan natuurlijk helemaal niet hockeyen, maar knikkert wel 4 van de Bossche kleuters uit het veld. De kleine aanvaller maakt er 2 bij Scoop, Rosmalen zet er alleen een standaard variant van de strafcorner er tegenover.

Sticktape | 10/10

Civicum - Gemert: 0-5
De rooie tegen de Harry en zijn aftreksels. Harry kansloos op het goude duo van de kassebouwers. Koen 3 goals en twee assisten Sander twee goals en 3 assisten.

Concordia - Venray: 2-5
Een nieuwe ronde in de LimboCup. Guido&Co(ke) nemen het op tegen de outlet boys van de Bizon captain. Een pot met redelijk wat gescheld tegen de kanaries. Hockeyend is er redelijk wat val- en vliegwerk te waarnemen. Guido en zijn makkers weten alleen net iets meer in het net van de lange slungel keeper te leggen.

Drunen - Best: 2-0
Beide ploegen weten dat deze pot om het kampioenschap kan gaan. Drunen staat al in hun halfcourt opstelling klaar om oorlog te maken. Best houdt de mannen van Drunen niet bij in de counters omdat er nog een kilo zand in de schoenen van de boys uit Best. De club naam wordt ook officieel omgedoopd tot MHC Redelijk

Horst - Oedenrode: 3-2
Oedenrode eindelijk 3 punten weten te pakken. Horst is daarentegen met beide voeten weer op de grond gezet. De keukenhulpjes hebben eens goed met de koppen bij elkaar gezeten om Felix buitenspel te zetten tijdens de website. De tactiek werkt maar vergeten tot het laatste kwart te hockeyen. 4de kwart worden er vijf goal gescoord, in het voordeel van Horst. Uit frustratie sloopt Felix een stoel in de world kitchen, dit laat de kanarie niet toe en stuurt hem met een bak bami naar huis.

Maastricht - Nuenen: 1-5
De smurfen reizen af naar het zuiden om daar billekoek uit te delen aan de koekenbakkers uit Maastricht. Met de spooktocht in Gemert nog op het netvlies hebben ze niet kunnen slapen de nacht voor de website, dit resulteerd in een blamage voor de thuis club. De Duitse hockeyster van Maas legt er nog wel 1 in het andere net om de piraat/schipper van de matrozen zijn cleansheet af te pakken.

Rosmalen - Scoop: 3-1
Leukste TD tegen de saaiste TD van Nederland staan zondag tegen over elkaar. Door het vele publiek langs de lijn weten de mannen uit Sittard zich geen houding aan te nemen. 3 goals voor Rosmalen in de eerste helft. Hierna beginnen ze alvast aan de TD en gaat Scoop op het veld van Rosmalen op goal afronden, een ere treffer om vervolgens snel naar huis te gaan.

LouisV | 10/10

Civicum – Gemert: 1-7
De oplettende luisteraar heeft kunnen waarnemen dat de Koen en Sander show weer compleet is in ut Urste uit Gimmert. Is dit tijdelijk of heeft deze rode God zijn stick weer definitief opgepakt? De tijd zal het leren. Civicum viert een eigendoelpunt van Gemert als de eer gered..

Concordia – Venray: 2-2, 4-4 of 6-6 de uitslag weet niet niemand, dat het een fysieke beukpot gaat worden dat dan weer wel.

Drunen – Best: 3-3
Beide zandhazen treffen elkaar, zal de gele bus stand kunnen hoUden tegen Best? Ze beschikken in ieder geval niet over een aanvallende formatie om nog iets te kunnen af dwingen.

Horst – Oedenrode: 4-4
Beide ploegen in balans en beide ploegen tevreden met een punt. De echte winnaar wordt gekozen in de 3de helft, helaas willen de scheidsrechters hier niet in mee.

Nuenen – Maastricht: 3-0
Nuenen in vorm tegen een tegenvallend Maastricht. De pakistaan geniet van de limburgse omgeving en plakt er een uitje aanvast. Een ontspannen dag in het zonnige zuiden!

Rosmalen – Scoop: 3-3
Rosmalen valt tot dusver tegen, de nodige punten verloren en toch allemaal niet zo sterk als het vooraf leek. Ook deze zondag lopen de frustraties op en snoept Scoop een puntje uit het Brabantse.