Speelronde 7

Geplaats door: WILLYWONKA ( )

  • 2D
  • 28/10
  • 814

Best - Concordia
Drunen - Rosmalen
Gemert - Scoop
Nuenen - Civicum
Oedenrode - Maastricht
Venray - Horst
Reageren

Jantjeknor | 28/10

Na een weekje rust kunnen de teams er weer met frisse (tegen)zin tegenaan!

Best-Concordia: 4-1, Best komt snel 3-0 en vindt het dan wel Best. Ze pakken 3 eenvoudige punten, Conclutsia krijgt weinig voor elkaar gespeeld en kan zich gaan richten op tegenstanders waar misschien wel wat te halen valt.

Drunen-Rosmalen: 3-1 Ondanks een nietszeggende overwinning voor de opgefokte tieners van Den Bosch-018 van 2 weken terug gaan ze deze week het veld af zonder punten, Drunen zet de winning streak voort.

Gemert-Scoop, 2-2: Een degradatiekraker voor 2 teams die veel te hoog geklasseerd staan. Met veel geluk winnen bij Civicum is voor Gemert een wake-up call geweest. Ze pakken een puntje tegen Scoop dat daarmee ook wel kan leven.

Neunen-Civicum: 4-1, Na 2 websiteen weer net geen punten voor civicum prikt neunen gewoon 4 doelpunten achter de altijd goed vissende keeper van civicum. Ook Neunen zet de winning streak voort.

Oedenrode-Maastricht: 3-1, Rooi dat afgelopen weekend niet vrij was heeft vertrouwen geput uit de zege op de te fanatieke gym bezoekers. De internationals van maastricht gaan eraf en melden zich, meer dan terecht, in de degradatiezone.

Venray-Horst: 0-2, Herfstvakantie bij de scholen, dat betekend dat de selectie van Venray al hun energie heeft verspeeld in de gym afgelopen week... deed hun coach dit ook maar een keer. Horst pakt een zakelijke 3 punter.

WILLYWONKA | 28/10

Mannen, we gaan deze week toch niet laten schieten?

Best - Concordia: 5-2, Concordia heeft gloednieuwe velden, die van Best stammen nog uit de preshistorie. Op de Death Valley kunnen de Limbos dan ook niet boven zichzelf uitstijgen.

Drunen - Rosmalen: 4-4, Drunen verslikt zich in Rosmalen en zet de weg naar beneden in. De oude vos voorin bij Rosmalen prikt er 3.

Gemert - Scoop: 3-3, HC the Leprechauns weet het wederom voor elkaar te krijgen op 9 punten te staan na 6 websiteen. Net als Tilburg in de HK, ze degraderen maar niet. Tot dat het wel gebeurt, en dan bungelen ze meteen onderaan de derde klasse.

Nuenen - Civicum: 6-0. Lekker snel aan de borrel, Civicum weer terug naar de derde klasse voordat ze met hun ogen kondenknipperen.

Oedenrode - Maastricht: 2-2, tja. Potje tussen twee ploegen gedoemd om de middenmoot te gaan vormen dit seizoen. Snel aan het pils mannen!

Venray - Horst: 5-3, FC Bouwvak is weer terug van een weekje Appelhof met de kinderen en staat strak van de eiwitshakes om hun buren van Horst op te rollen. Uiteraard wel weer met de nodige doelpunten tegen