Speelronde 8

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 31/10
  • 1274

Civicum – Oedenrode:

Concordia – Drunen:

Horst – Best:

Maastricht – Venray:

RosmalenGemert:

Scoop – Nuenen:
Reageren

BennyBenassie | 06/11

Civicum – Oedenrode 1-3
Zal Oedenrode het meeste plezier hebben gehad afgelopen zondag ondanks het verlies tegen de internationals uit Maastricht? In Cuijk is het in ieder geval de kraker van de keepers met aan de kant van Oedenrode een blanke Qucee, terwijl Civicum het met een blinde op doel moet doen. Die kale is er in ieder geval niet sneller op geworden want er gaat gewoon weer een bal door z’n poten. Felix redt Oedenrode door opnieuw de vrouw van de scheids te doen.

Concordia - Drunen -
Op het moment dat deze voorspelling wordt gedaan is deze website afgelast. Daarom de voorspelling waarom deze website wordt afgelast. Het zal aan het team van Roermond liggen, want Drunen heeft 0-9 gewonnen in de silver cup afgelopen vrijdag. Bono zal vrijdag weer hebben meegetraind met Conknokdia en tijdens de partijtjes is het uit de hand gelopen. Er liggen momenteel 6 spelers uit Roermond in het ziekenhuis. De rest zal lekker een tripje naar de outlet maken vandaag

Horst- Best 1-3
Best mag vandaag weer afreizen naar het zuiden. Horst vreest de ex 1e klassers en gaat lekker in hun eigen cirkel hangen. Het overwicht van Best is enorm en daarom krijgen ze medelijden met Horst. De rechtsback van Best wordt de MOTM met 2 goals uit de corner en 1 eigen goal.

Maastricht - Venray 2-2
De volgende aflevering van de Limbocup. Guido is vandaag bij Venray afwezig, omdat hij een bodybuilding website in Groningen heeft. Via beeldbellen support hij zijn team waardoor ze 0-2 voorkomen. De Duitsers van Maastricht verkijken zich op het feit dat Venray hun Duitse tactiek af kan luisteren en beginnen daardoor in het Iers met elkaar te praten. Venray geeft het daardoor volkomen uit handen.

Rosmalen - Gemert 3-1

Scoop - Nuenen 2-5

BennyBenassie’s linkerhand is op vakantie….

Hansie | 02/11

Civicum – Oedenrode: 1-3
De mannen uit Rooi blijven sukkelen in de competitie. Misschien dat de kale keepert daar verandering in kan brengen. Ze krijgen nu in ieder geval een prettige tegenstander en het zal geen groot probleem worden deze week, maar alsnog niet de nul.

Concordia – Drunen: 0-3
De outlet boys hebben een flink pak slaag gekregen van de etterbakkies vorige week. Drunen kreeg ook een flinke klap te verwerken tegen het relatief laag geklasseerde Rosmalen. Is de weg omlaag dan eindelijk ingezet? Het zal een saaie website worden tussen twee teams die liever de bal niet hebben, maar Drunen toch wel echt een klasse beter.

Horst – Best: 1-2
Horst vorige week verloren in de Noord-Limburgse derby tegen de fitness boys. Als je zo’n teleurstelling moet verwerken zijn de ventjes uit Best geen fijne tegenstanders. En dat zijn ze sowieso al niet. Zij hebben daarentegen wel aan het doelsaldo gewerkt en willen dat nu weer doen. Dat loopt echter niet helemaal volgens plan, maar winnen doen ze wel.

Maastricht – Venray: 2-1
Venray heeft precies twee keer zoveel goals tegen als Maastricht, maar helaas net niet twee keer zoveel doelpunten gemaakt. Heel simpel, daarom gaan ze vandaag ook met een minimaal verschil verliezen. Toch mooi, wiskunde.

RosmalenGemert: 5-4
Beide teams staan er goed voor dit seizoen, al zullen de doelstellingen op voorhand toch wel redelijk ver uit elkaar hebben gelegen. Qua leeftijd doen de teams niet veel onder voor elkaar, maar op technisch gebied zijn de boys uit Den-Bosch Oost toch wel echt een stuk beter. Het zal, zoals wel vaker bij deze twee teams, doelpunten regenen vandaag.

Scoop – Nuenen: 1-3
HC Burak begint na een goede start ook steeds verder af te dwalen op de ranglijst. Nuenen en Best zijn echter in een pittige strijd om het kampioenschap verwikkeld dus kunnen ze zich geen misstap veroorzaken. De paki spreekt een klein beetje Turks en weet de tactiek af te luisteren. Met dit voordeel winnen ze toch vrij eenvoudig.

baap07 | 31/10

Civicum – Oedenrode: 1-1
Een potje in de staart van de competitie. Het schijnt dat Felix zaterdag gaat zuipen, dus die komt te laat voor de eerste helft. Civicum kan werkelijk helemaal niets en daar maakt Rooij op eigen wijze geen gebruik van. Een draak van een pot, waarbij Felix wel nog even zijn gele plakje komt ophalen.

Concordia – Drunen:
Drunen likt de wonden na een teleurstellende middag tegen het wisselvallige Rosmalen. Wat dan weer wel fijn is, is dat het mag opdraven tegen de op één na (wie o wie) slechtste van de poule. Met louter paardjes weten de Limbos één doelpunt te scoren. De hoeveelheid tegen zal Drunen moeten bepalen.

Horst – Best: 2-4
Een typisch geval van stoppen doe je op je hoogtepunt. Want daarna verlies je van Venray. Jammer, want het zag er even naar uit dat het Leicester City van de lage landen misschien mee wilde doen voor de promotieplekken. Best is lekker warmgedraaid tegen laagvlieger Roermoney. Vandaag zal dus, ben ik bang, een overwinning worden voor de Brabanders. Dat zou ontzettend jammer zijn voor de stand, maar goed, Best wil nu eenmaal graag hun prachtveld presenteren in de eerste klasse. Hopen dat die opgepompte gozer achterin nog wel een panna krijgt.

Maastricht – Venray: 1-3
Nipt winnen van Rooij en dan mogen aantreden tegen een Venray dat gewonnen heeft. Veel plezier, zorg dat je niet nog een rooie kaart pakt. Venray gaat wederom stunten en daar is eigenlijk niemand blij mee.

RosmalenGemert: 3-2
Rosmalen wint knap van de koploper als duveltje uit een doosje. Eigenlijk weet niemand of ze nou goed, slecht, waardeloos of getalenteerd zijn. Elke week is een roulette tussen die 4. Ik verwacht dat volgende week echter 3 punten aan het eind van de regenboog wachten. Gemert maakt geen bijster sterke indruk.

Scoop – Nuenen:
Nuenen wint, en verder vind ik dit niet zon spannende website. Veel plezier in Limburg allen.

Duwertje | 31/10

Civucum - Oedenrode: 0-1
Civicum kan weer rustig adem halen, eindelijk verliezen ze weer met meer dan 1 goal verschil. De keeper van Rooi is gestroomlijnder dan ooit en houdt met zijn nieuwe kapsel alle ballen tegen. Felix scoort zoals verwacht een hatrick, deze keer 1 goal, een gele kaart en de moeder van de captain van Civicum.

Concordia - Drunen: 0-0
De weg naar beneden lijkt ingezet voor de ploeg uit de duinen. Richting Roermond om een spiegel neer te zetten, beide ploegen half court en bang om aan te vallen uit de opbouw. 0-0 in de strijd tussen de twee muren

Horst - Best: 2-4
De keuken meisjes hoUden niet zo van zand tussen de lippen en rennen de hele website weg van Sahara knaapjes uit Best. 4 goals voor de nieuwe mac captain van de competitie.

Maastricht - Venray: 3-1
Een nieuwe aflevering in de LimboCup. Maastricht de favoriet in deze website. De V2 boys komen opgefokt aan in Maastricht om vervolgens met een 3-1 verlies terug naar VenVlaai te gaan.

Rosmalen - Gemert: 5-1
Gemert mag nog even genieten van de plek boven Rosmalen. Na het start signaal is het al snel duidelijk dat ze die plek gaan afstaan. Koen en Sander kunnen elkaar niet goed vinden tussen de tieners. Rosmalen moeilijk effectief.

Scoop - Nuenen: 0-4
De matrozen zetten koers op Sittard. Paki laat zich afzetten bij Fortuna om te kijken of hij het leuk vindt om volgend jaar in de Eredivisie te spelen. Door het gebrek aan de international weet Nuenen er niet meer dan 4 te maken. Stukje vlaai en wachten op de kraker fortuna tegen PEC