Speelronde 9

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2D
  • 07/11
  • 1378

Langzaam aan gaan we richting de winterstop. Deze week nemen de volgende teams het tegen elkaar op Laat de voorspellingen maar komen.

Best - Maastricht
Concordia - Rosmalen (als het keepertje van Roermond weer kan keepen)
Drunen - Horst
Nuenen - Gemert
Oedenrode - Scoop
Venray - Civicum
Reageren

Don Simeone | 10/11

Best - Maastricht 2-2
Is dit de stand, het aantal kaarten of de overgebleven spelers op het veld? Wie zal het zeggen? Maastricht is toch wel een tikkeltje beter dan Horst dus Best zal een taaie kluif hebben aan de Limburgse stUdenten. Pas op voor de afronding van het DWF. Best heeft de gewoonte om nog wel eens kinderlijk hun beklag te doen.

Concordia - Rosmalen: 1(1)-11
Concordia besluit met 11 veldspelers te starten na het uitvallen van hun keeper. De tot zelfbenoemde rode krijgers drinken vast wat moed in tijdens de kick-of van carnaval, tot betere resultaten leidt het helaas niet.

Drunen - Horst 3-3
De plaatselijke vakgarage zal het druk hebben gezien de frontale botsing tussen beide gele bussen. Welke pitstop zal het snelste zijn?

Nuenen - Gemert 4-1
Aldaar de temperatuur in Nederland momenteel goed vertoeven is met in de middag gemiddeld 16 graden, voelt de Pakistaan van Nuenen zich als een vis op een waterveld. De roodkleurige formatie word zoek gedraaid en van een Koen & Sander show blijft weinig over.

Oedenrode - Scoop 2-4
De kale knoepert op goal bij Oedenrode houd lang zn goal schoon met het nodige vliegwerk. Felix daarin tegen wil weer bovenaan komen in het kaartenklassement en pakt een directe rode kaart na een discussie over een vrouwelijke supporter van Scoop.

Venray - Civicum 3-3
Dit voelt als 3 punten maar het is er slechts 1! Civicum komt van de 0 af. De spits van Civicum (bonkie) gelooft het zelf (nog) niet maar hij jaagt met meer geluk dan wijsheid de bal tegen de touwen in de laatste seconden van de website. De heren barsten in tranen uit van geluk, de vrouwelijke coach van Venray graast in haar onesie naar de scheidsrechters. Alles tevergeefs, Civicum is van de hatelijke 0 af en dit moet gevierd worden. Alvast proficiat mannen!

Rabalje | 08/11

Best - Maastricht: 4-2
De HC de Zandstuivers mogen in eigen woestijn aantreden tegen de internationals van Limburg. De internationale spits van de Limbos kan het weer niet laten om bij een 2-2 stand met een lompe actie een gele NS kaart toebedeeld te krijgen. Hij pakt de eerstvolgende trein terug naar het zuiden. De Zandstuivers leggen er nog 2 in het netje.

Concordia - Rosmalen: 0-1
Voor Den Bosch mag het seizoen nu wel direct stoppen aangezien op de ranglijst staan waar ze willen staan: De felbegeerde middelste plek. Bij de Outlet is de najaar uitverkoop al afgelopen week begonnen en daarom zijn alle handjes nodig achter de kassa. DB weet het zelfs zonder tegenstander spannend te hoUden, maar scoren toch nog in het vierde kwart.

Drunen - Horst: 2-2
Dit wordt de meest chaotische website van het jaar, aangezien er 24 personen met geel-zwarte of zwart-gele tenues op het veld staan. De twee kanaries kunnen zelfs elkaar niet herkennen in deze mengelmoes. Aangezien de kanaries niet weten wat er tijdens deze website is gebeurd, schrijven ze een 2-2 stand op. Gauw door naar de koude pasta!

Nuenen - Gemert: 2-2
HC Paella heeft afgelopen week maar een krappe overwinning bij Scoop weten te boeken. De tropische Pakistaan blijkt slecht met het koude najaarsweer om te kunnen gaan. Bij temperaturen onder de 20 graden wordt hij daarom enorm traag. De boertjes zullen profiteren van het stilvallen van de Paki en met 1 punt terug naar de varkens keren.

Oedenrode - Scoop: 3-2
Felix begint scherp en legt er een hattrick in de eerste 10 minuten in om de dames langs de lijn te imponeren. Aangezien het weer hem niet zint, besluit hij tijdens de rust gezellig met de dames in de kantine te blijven. Scoop weet nog bijna langszij te komen, maar keert uiteindelijk toch met lege handen huiswaarts.

Venray - Civicum: 4-3
Mooie pot voor als je niet van hockey houdt. De opgefokte fitness boys van V2ray hebben weer zin om eens weer wat scoopies erin te mikken. Door de extra turbo die ze hierdoor krijgen leggen ze er in de eerste helft 4 in het netje. Tijdens de rust vergeten ze een tweede dosis in te nemen waardoor de mannetjes uit Cuijk ook nog wat kansen krijgen.

GertJan | 08/11

Best - Maastricht: 2-2
Vorige week hadden de Sahara-boys verloren van de keukenmeisjes en zijn ze deze week opzoek naar revanche. Echter zijn de Maasjes hier niet van gediend, en sluiten ze de website op zn Duits af door 2 goals in het laatste kwart te scoren.

Concordia - Rosmalen: 0-12
Nieuwe keeper op goal bij de Outlet boys en snelle spitsen uit Den Bosch maken een mooi recept om hun eigen record te verbreken van dit seizoen. Walk over voor Rosmalen. Snel weer terug naar Rosmalen voor de TD.

Drunen - Horst: 2-3
Een andere kraker boven aan in het klassement. De Duinen- Boys tegen de keukenmeisjes. Vorige week zorgde de mannen van de Worldkitchen al voor een spektakel in Horst. Nu zullen ze wederom zorgen voor een klapstuk en nemen for the time being de derde plek van Drunen over.

Nuenen - Gemert: 2-2
Nuenen onderschat Gemert en heeft Paki vrij gegeven. Door het missende aanvallende gevaar weten de matrozen er maar 1 puntje uit te halen.

Oedenrode - Scoop: 5-4
Beide teams zo wisselvallig als ze kunnen komen. Het thuis voordeel en de kale keep geven Rooi de drie punten.

V2Ray - Civicum: 5-3
Beide teams vol op de counter. Echter waren ze in Cuijk nog niet volledig op de hoogte van de snelheid van Guido en Co. De Beste mannen van Civicum weten niet wat ze overkomt. Na 5 goals besluiten de spelers van Venray zich weer aan te sluiten bij het publiek van de voetbal . 3 goals van Civicum in het laatste kwart.