Speelronde 10

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2D
  • 14/11
  • 1204

Scoop - Venray
Nuenen - Rosmalen
Maastricht - Drunen
Horst - Concordia
Civicum - Best
Gemert - Oedenrode

Op vrijdag spelen enkele teams ook in de beker, dus houdt dat in je achterhoofd met de voorspellingen.
Reageren

Hansie | 19/11

Bewust even gewacht met voorspellen na de bekerwebsiteen.

Scoop - Venray: 3-2
De boys uit Sittard deden goede zaken door uit bij Rooi te winnen, maar werden vervolgens uit de beker geknikkerd door onze vrienden uit Best. Venray won maar nipt van de hekkensluiter en verloren tevens de derby in de beker. Ondanks dat het verschil in punten niet zo groot is lijkt het me logisch dat Scoop hier de 3 punten in huis houdt. Wel met de nodige moeite.

Nuenen - Rosmalen 3-2
Topper van de week! Al zal dat volgens de ranglijst niet zo zijn, maar qua veldspel toch echt wel. Tegelijkertijd het team met de minste tegengoals tegen het team met de meeste goals voor. Nuenen is er gisteren vet afgegaan tegen derdeklasser Shot. Zal die piraat weer op doel hebben gestaan dan? De teams zullen elkaar tot het uiterste dwingen, maar door het thuisvoordeel zal Nuenen toch de 3 punten in huis hoUden.

Maastricht - Drunen 1-2
Beide teams uitgeschakeld in de beker. Maastricht door een derdeklasser en Drunen door een tweedeklasser. Verschil mag er zijn dus. Beide teams krijgen weinig tegengoals dus vandaag helaas ook niet veel spektakel.

Horst - Concordia 3-1
De derby werd gewonnen door onze gele vrienden. Aan zelfvertrouwen dus geen gebrek, maar toch ook echt veel meer kwaliteit van de outlet boys. Naderhand zal er ondanks de overwinning weer geen sfeer zijn in het clubhuis.

Civicum - Best 1-9
Wat moeten we hier nog over zeggen... Kansloze website voor onze vrienden zonder punten, al weten ze wel de eer te redden het laatste kwart. Laten we focussen op de derde helft. Dat kan namelijk nog wel een mooi feestje worden met deze twee zuipgrage teams.

Gemert - Oedenrode 1-1
Nog een kraker deze week! Deze dan wel in de middenmoot. Kan Gemert de goede vorm doortrekken tegen de taaie gasten van Rooi? Ze scoren in ieder geval makkelijker nu Koen en Sander weer wekelijks een showtje geven. Toch blijken de boeren uit Oedenrode taaier dan gedacht, waardoor de punten gedeeld worden.

Duwertje | 15/11

Scoop - Venray: 2-2
De mannen van de hoge bal komen al vroeg op een 2-0 voorsprong. Echter zijn ze in slaap gesust door hun eigen saaie spel. Guido en Co zijn wel gewend om er twee door hun neus te halen, maar Venray verplicht de Keeper om er ook twee door zijn neus geboord te krijgen. 2-2 en een matige pot hockey.

Nuenen - Rosmalen: 3-0
De topper van deze week. De Pakistaanse matrozen tegen de JO18 van Den Bosch. Ervaring bij de smurfen wint de website voor ze.

Maastricht - Drunen: 3-2
In Maastricht wordt de website gespeeld om Drunen de nieuwe gele Onderzeeër van de competitie te maken. Want zinken doen ze in Drunen, met 1 punt in 1 maand kunnen ze nagenoeg in het rijtje bij Civicum gaan staan.

Horst - Concordia: 6-0
De keukenmeisjes zorgen voor een waar spektakel in Horst. Door de afwezigheid van de eerste keeper van outlet-boys legt WorldKitchenHorst er 6 in het netje. Snel naar het Buffet!

Civicum - Best: 0-9
De aanstaande derde klasser tegen de Sahara-Boys. Een website waar Civicum weer een goede partij billekoek kan ontvangen op eigen veld. Wanneer de kamelen geparkeerd staan zullen de duin mannetjes ook snel weer klaar zijn want de spelers staan al voorover gebukt om de billekoek te ontvangen.

Gemert - Oedenrode: 4-1
HC rood tegen Hc rode kaart. De website wordt ingeluid door een oerkreet van wie anders dan Felix. Daarnaast worden de vier goals van Gemert gemaakt door Koen. En Felix pakt een rode kaart. Alle clichés zijn dan benoemd. Verassing komt pas na de website wanneer Felix een vader op zijn mond pakt IPV een moeder. (Blijkbaar wilde hij dat een keer een kans geven)

Don Simeone | 14/11

Scoop - Venray 4-3
Een website waarin scoop eindelijk wat meer kan scoren door toedoen van een matige verdediging bij Venray. Beide teams kunnen elkaar verstaan en hierdoor lopen de emoties heuugg op met de nodige kaarten tot gevolg.

Nuenen - Rosmalen 3-2
De Beste verdediding tegen de Beste aanval? Nuenen lijkt de breedste selectie te hebben en zullen wat fruitiger aan de afslag verschijnen. En nee niet zo flauw! Dan bedoel ik niet de breedste aanvoerder want fruit lust hij niet.

Maastricht - Drunen 2-2
Maastricht uit, extra pech voor Drunen die met pappige beentjes de bus uitstappen. Fysiek tegen fysiek en Drunen loopt wederom avernij op.

Horst - Concordia 5-1
Een makkelijk middagje voor Horst wat toch boven verwachtig presteert. Concordia is gedoemd te degraderen. De rode krijgers kunnen hun naam beter veranderen in rode pionnen.

Civicum - Best 0-6
Over rode pionnen gesproken, ook van deze website moet Civicum het niet hebben. Misschien een idee om JA1 volgende week de kans te geven?

Gemert - Oedenrode 2-3
2 pompploegen tegen elkaar en zonder Koen zijn de rapen voor Gemert gaar. Aan kwaliteit heeft Gemert behoorlijk ingeleverd dus het zal een oer-brabantse knollenpot worden met de nodige plakjes kaas.

baap07 | 14/11

Scoop - Venray: 3-2
Scoop speelt vrijdag eerst een potje Silver Cup. Daar worden ze vrij kansloos uitgenaaid door Best. Enfin, tegen Venray worden de mannen weer opgepept en weten ze in het Thialf van Limboland moeilijk de punten in eigen stad te hoUden. Venray presteert op de eigen manier: vervelend en anti-hockey.

Nuenen - Rosmalen: 2-3
Beide ploegen treden vrijdagavond ook aan in de beker. Ik verwacht zondag geen verschil in energie. Beide ploegen gaan een makkelijke vrijdag tegemoet. Nuenen lijkt los te zijn van de rest, maar ik gok op een klein, ja heel klein, stuntje. De odds zijn niet Best, maar misschien verdien ik er een leuk zakcentje aan.
De schijnflatser strikes again en slaat er vijf uit de website. Alsnog spannend.

Maastricht - Drunen: 1-3
Drunen zakt als een zoutzak met obesitas in elkaar. Geef ze een tikje en ze staan nooit meer op. Dat tikje weet Maastricht natuurlijk niet te geven. Zij maken zich al gereed voor een langer verblijf in deze trieste poule. Tip van het huis: vertrek nu het nog kan.

Horst - Concordia: 5-1
Concordia kreeg aardig op het broekie van ontstuimig Rosmalen. Horst doet ook een duit in het zakje en blijft bovenin aanhaken. Concordia kan zich zelfs gaan warmdraaien voor een degradatie naar een klasse lager. Doe Heeze van ons de groeten!

Civicum - Best: 0-8
Dit lijkt me een uitgemaakte zaak. Civicum gaat geen punt meer pakken en moet zich na de winterstop gaan revancheren. Best mag na winst op Scoop lekker uitlopen tegen de lantaarndragers van de competitie. Ik gun het ze alleen niet. Laat de keeper maar thuis.

Gemert - Oedenrode: 1-0 (en een staking)
No comment. Felix geel en een saaie website. Rood haar schijnt de stier in Felix los te maken. De schade zal dagen later nog niet vastgesteld te zijn. Hopen dat de politie en brandweer snel ter plaatsen kan zijn.