Speelronde 11

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2D
  • 21/11
  • 1073

De laatste ronde van het jaar is aanstaande.
De volgende teams nemen het tegen elkaar op:

Best - Scoop
Concordia - Maastricht
Drunen - Civicum
Oedenrode - Nuenen
Rosmalen - Horst
Venray - Gemert
Reageren

baap07 | 23/11

Best - Scoop: 5-1
De beuk erin bij Best, Scoop schrikt hier van en laat er direct 3 door. Dan wordt het voor Erdogan en co lastig. Dit vertaalt zich in koude handjes, een pets op de billen en met een griepje terug naar huis. Deze winter lekker vrij.

Concordia - Maastricht: 1-3
Limbocup op zijn Best. Roermond moet opletten dat het niet nog onder Civicum eindigt. Maastricht moet überhaupt eens gaan opletten, want het loopt voor geen pepernoot (om even in de decembersfeer te duiken). Vandaag wordt niemand getrakteerd, zelfs niet de minis die kermend moeten worden opgepikt.

Drunen - Civicum: 4-1
Civicum gaat met zero points en het zelfvertrouwen van een klein kind richting de potentiële promovendus. Die hoUden zelf ook niet zo van hockeyen en laten de hekkesluiter daarom alvast de 0-1 scoren. Daarna kan de pomp van Drunen worden opengedraaid en sjezen ze er nog 4 in. Cuijk volgt Heeze en zal alvast scouten in de derde klasse.

Oedenrode - Nuenen: 0-3
De spanjeboys weten toch te imponeren dit jaar. Rosmalen toch gemakkelijk aan de kant gezet en terecht herfstkampioen. Oedenrode zal toch echt de schop door de selectie moeten halen. Ik denk zelfs dat de A1 beter is... Vandaag pakkie en Felix mag zijn kaarten gaan tellen.

Rosmalen - Horst: 2-2
Rosmalen onderin het linkerrijtje. Wederom een uitslag waar ze niets aan hebben. We zien ze volgend jaar wederom terug op dit prachtige niveau. Een van de weinige selecties met talent, zonder mentaliteit. Tijd voor een wissel van de wacht misschien? Vandaag met een gelijkspel de winter in. Laat je vrouwtje je lekker verwennen.

Venray - Gemert: 1-3
Dit wordt een k*tpot. Kan het niet anders zeggen. Venray zou bijna disciplinair uit de competitie geknikkerd moeten worden. Een bonk inteelt uit Limburg. Gemert ook saai. Ik zou na de winterstop blijven boksen ofzo!

Ik zie jullie allen in het nieuwe jaar. Kusjes

Don Simeone | 23/11

Best - Scoop 3-2
Het bekerduel was spannend maar ditmaal mogen de mannen van Burak zelf met het vliegend tapijt naar het Brabantse afvliegen. Ondanks dat deze zandbak aanvoelt als thuis hockeyt het toch behoorlijk ruk. Best gaat er toch weer met de punten vandoor.

Concordia - Maastricht 1-3
Een teleurstellend potje met 0 ambiance en een helse middag voor de mannen in het geel. Beide ploegen staan erom bekend de nodige kaarten te pakken en als ze elkaar dan ook nog kunnen verstaon kan dat alleen maar voor meer problemen zorgen.

Drunen - Civicum 3-1
De bal blijft gedurende 45 minuten op de middenlijn liggen. Beide ploegen roepen naar elkaar vanaf de 23 meterlijn en proberen elkaar uit te lokken om er vanaf te komen. Tijdens het laatste kwart komt Drunen tot het besef dat Civicum nog steeds op 0 punten staat, teentje voor teentje komen ze van de 23 meter af. Een paar minuten later staat het 3-1 en is deze staredown afgelopen.

Oedenrode - Nuenen 0-4
Oedenrode is met hun (kale)hoofd bij het georganiseerde 3de helft feestje en viert vervroegd hun handhaving in de 2de klasse. De kapsalonvrijdag word traditiegetrouw in eren gehoUden en hockey is maar een bijzaak. Een affiche wat nu eenmaal op het programma stond maar vooraf schriftelijk ook afgedaan had kunnen worden. Nuenen de terechte herbstmeister, gefeliciteerd Spaanse vrinden.

Rosmalen - Horst 3-2
Rosmalen ver onder hun niveau, Horst ver boven hun niveau. Ook bij hockey blijft het balletje rond zullen we maar zeggen. Een belangrijke aanhaakpot staat ervoor Rosmalen op het programma. Thuis verliezen van Horst zou zomaar kunnen betekenen dat de ploeg met kampioensaspiraties afzakt naar het rechter rijtje. Terug naar de tekentafel heren?

Venray - Gemert 3-3
Over ploegen gesproken die ver boven hun niveau presteren; Gemert! Uit op de schaatsbaan van Venray loopt het dan toch averij op. De alle ballen op Koen pomptactiek heeft geen effect en Venray weet hier eens wel mee om te gaan. Helaas voor hun blijft hun verdediging zo lek als een mandje en moeten ze tevreden zijn met een punt. En nee Guido & co, we hebben het over een websitepunt!

Duwertje | 22/11

Best - Scoop: 4-1
De mannen van de zandbak hebben niet alleen het voordeel op het eigen, zo te noemen, veld. Maar ook een weekendje vrij gehad. Hierdoor weten de mannen van de hogebal dat er vandaag niks te halen valt in Best en zullen dan ook omver worden geblazen door de zandstorm in groene shirts.

Concordia - Maastricht: 0-3
Vroeger was dit nog een website boven aan in de eerste klasse, tegenwoordig lijkt het meer op een competitie houthakken. De stUdenten van Maastricht weten de website te winnen. Na de website nemen ze het tegen elkaar op in een vloaien competitie. Wederom moet Roermond het dan afleggen.

Drunen - Civicum: 1-1
Civicum met een website minder weet eindelijk van de 0 punten af te komen. Drunen met een zware onderschatting, alles op de counter tegen een ploeg die de nieuwe 23-meter tactiek toepast blijkt toch geen goed recept. Ere punt voor Civicum om ze te laten hopen op lijfsbehoud in de competitie.

Oedenrode - Nuenen: 1-5
Rooi klaar voor de winterstop. Felix is alvast in zijn winterslaap gegaan om zo zijn krachten te sparen voor volgende seizoenshelft. Onder een laken van rode kaarten is zijn gesnurk nog op de velden te horen waar Nuenen 5 goals er in schiet. De kale keep van Rooi zet er nog 1 op het scorebord door een strafbal te benutten.

Rosmalen - Horst: 4-1
De gillende keuken meisjes hebben het schort om gedaan om bij Rosmalen de afwas te mogen gaan doen, Rosmalen verpulvert Horst op de laatste competitie dag van 2022.

Venray - Gemert: KO
Vorig jaar was de website tot een waar boxing gala omgedoopd. Deze keer laten ze er geen gras over groeien, de boxing ring staat klaar met de tribunes om de ring. Tickets te koop online of aan de deur. Messen en geweren niet toe gestaan

PfiewPfiew | 22/11

Best - Scoop 2-2
Best heeft een weekje rust gehad en dat doet ze geen goed. Ze moeten net als een dieseltje even opgang komen. In de tussentijd prikken de mensen uit Sittard er 2 in.

Concordia - Maastricht 2-1
Concordia wil weer eens laten zien wat ze waard zijn, dat wat Maastricht afgelopen week heeft gedaan. het zal een spannende strijd worden, waarbij een verassend einde komt. Laatste minuut cornertje van Concordia.

Drunen - Civicum 0-0
Drunen weet het niet meer, Civicum speelt noodgedwongen half kort en mocht dat nou net Drunen zijn tactiek zijn. Beide teams wachten op de tegenstander, maar geen van beide komt tot een kans.

Oedenrode - Nuenen 2-5
Neunen heeft laten zien dat zij boven aan de ranglijst horen en laten dat ook in Oedenrode weer zien.

Rosmalen - Horst 2-2
Horst slechts 2-1 winst op Concordia. Rosmalen daarin tegen klop gekregen tegen de koploper. Ik verwacht dat dit een spannende strijd zal gaan worden.

Venray - Gemert 6-5
De oranje tegen de Rooie. Beide teams fel in de duels. Gemert heeft de meeste moeite met het minder fantastische veld in Venray en zal hierom niet aan het langste eind trekken.