Speelronde 13

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2D
  • 13/03
  • 1474

Afgelopen week zijn de eerste punten van 2023 weer verdeeld in de 2e klasse poule D. Met het eerste puntje voor Civicum. Chapeau heren. Voor deze week staan de volgende affiches op de planning:

Maastricht - Rosmalen:
Scoop - Concordia:
Gemert - Drunen:
Civicum - Horst:
Oedenrode - Venray:
Nuenen - Best:
Reageren

Duwertje | 16/03

Maastricht - Rosmalen: 4-0
De net niet Bosche Balletjes ontvouwen zich na een lange rit. De jongentjes zijn niet te hoUden voor hun eerste Interland. De Duitser van leert ze dan ook snel de les en zet ze weer veilig de kinderstoeltjes in als ze hand in hand zijn terug gelopen naar de auto.

Scoop - Concordia: 3-0
De volgende ronde in de Limbo Cup. Hier weten de mannen van de hoge bal makkelijk de buschauffeur te passeren en stappen uit op de 6de plaats in het klassement. Makkelijke pot in de Limbo cup.

Gemert - Drunen: 3-3 of 0 - 0
Het wordt een vermaker of een kraker deze website. beide teams zijn goed voor twee uiterste, half court of volle druk. Voor de neutrale toeschouwer wordt er geduimt voor fullpress.

Civicum - Horst: 1-4
De mannen van de wereld keuken nemen het op tegen de kansloze degradant. De hoop op handhaving die de civicummers hebben getankt bij Roermoney wordt meteen de kop ingedrukt door de keukenhulpjes. 4 goals van de cappie van Horst.

Oedenrode - Venray: 5 - 5
Holbewoner 69 tegen de Joel bakken er niks van en Mo Tricep. Mooie aanvallen, veel goals weinig reddingen en veel kaarten. Een mooie website om naar te kijken als je van lelijk hockey houdt.

Nuenen - Best: 4-2
De topper van de week. Waar het kampioenschap wordt bepaald. De Spanjaarden tegen de Abu Dhabi Boys uit Best. Best komt alleen net wat te kort doordat ze nog zand in hun schoenen hebben zitten van de Silver Cup avonturen van de vrijdag. 4 goals voor de Paki en twee goals voor het dikke sleepkanon van Best die Maurits aan het werk zet voor het eerst dit seizoen.

Don Simeone | 15/03

Maastricht - Rosmalen: 3-3
Rosmalen had het te moeilijk tegen laagvlieger Oedenrode en de stUdenten uit Limburg konden de goal weer eens moeilijk vinden. Aanstaande zondag is de supporter de grote winnaar met doelpuntjes, kaarten en een leuke 3de helft met dames 1.

Scoop - Concordia: 4-1
De tot zelfbenoemde rode krijgers uit Roermond hadden het al lastig tegen Civicum, dat betekend een makkelijke middag voor de delegatie uit Sittard. Echte krijgers douchen niet dus dat moet geen probleem zijn aldaar dit niet meer mogelijk is op het sfeervolle complex van Scoop.

Gemert - Drunen: 2-2
Zal de Koen & Sander show weer opgetrommeld worden of treed Gemert wederom aan met de plaatselijke JC1? Deze informatie is ook belangrijk voor de 3de helft want je zou jezelf zo maar eens mentaal moeten voorbereiden op een fris feestje...

Civicum - Horst: 1-3
De derby uit de 3de klasse! Civicum denk het licht te hebben gezien maar komt bedrogen uit, Horst is geen Concordia.

Oedenrode - Venray: 4-4
Is dit de uitslag of het aantal rode kaarten? Deze website zou ook zomaar eens uitgezonden kunnen worden op een pay-per-view kanaal van de plaatselijke UFC. Een dringend advies aan het publiek: Laat uw vrouw en kinderen thuis en draag bitjes en scheenbeschermers langs het hekwerk!.

Nuenen - Best: 4-2
Hockeyend de leukste website van deze ronde. Best heeft de Pakistaanse ster van Nuenen in de tang en put daar voldoening uit. Hierna volgt er een re-match in de apres-ski, Nuenen de punten, Best de bierestafette, alleen maar winnaars deze zondag!

cornervlag | 14/03

Maastricht - Rosmalen: 2-1
Een pot voor de knikkers in de subtop, de schijnflatsert van JO18-1 van Den Bosch maakt er een maar komt kwaliteit tekort van zijn ploeggenoten om der Manschaft von Mestreech echt pijn te doen. De Ali express versie van Florian Fuchs scoort twee keer

Scoop - Concordia: 2-2
De Roermoney buslijn wil revanche voor de afdroogpartij die ze eerder kregen dit seizoen, speelde vorige week gelijk tegen de keukenhulpjes wat ook geen goede zaken deed voor het Limburg klassement. De dames van de hoge bal spelen dit weekend uit dus zal er op de club ook niks te beleven zijn. Troosteloze website gelijkspel. De dug-out moet het ontgelden!

Gemert - Drunen: 4-3
Aandacht voor het volgende potje: de kassenbouwers uit gimmert speelde een solide verliespartij tegen de zandhazen uit Best, terwijl de bus uit Drunen het won van de tandeloze turken uit Sittardboel. Mocht deze partij de grijze kanarie krijgen komen er schorsingen aan voor beide partijen, want dat het lomp gaat worden dat is wel zeker. Mocht de kaas op zijn voor het laatste fluitsignaal dan hebben onze vriendelijke vrienden in het geel nog salami over (ook verkrijgbaar in vega variant)

Civicum - Horst: 2-2
Harry een puntje is eindelijk van de hatelijke nul af mogelijk komt daar dit weekend een tweede puntje bij, de keukenhulpjes hebben een middagje vrijaf gekregen van de chef om een potje te spelen in het Cuijkse weiland. Deze kraker van de derde klasse blijft onbeslist en horst world kitchen verliest de aansluiting met de subtop.

Oedenrode - Venray: 2-3
V2ray kon vorige week aardig wat weerstand bieden tegen HC Pakistan maar trok uiteindelijk in de einstand aan het kortste eind, dat kan alleen niet gezegd worden in de eindstand van de kaarten. Guido & de groeimaten reizen nu af naar de holbewoner om te knokken om de meeste kaarten. V2ray wint de website om de punten, Felix is weer Feniks en zal weer geschorst worden omdat hij de keeper van de limbo’s wil slaan. (Hij eindigt wel met de trainster van Venray in bed)

Nuenen - Best: 4-2
Het hondengevecht van het weekend, de kraker van de top, de website die het kampioenschap kan maken/breken. HC Pakistan tegen de Zandhazen uit Abu Best.
Een felle strijd barst los op het waterveld in Nuenen, waar de piraat weer eens de goal mag verdedigen komen ze op achterstand omdat die bolle achterin zich verslikt in de snelheid van de bullyboys. Echter schiet Best zichzelf als weer snel in de voet, wanneer die kleine schreeuwer bij Pakistan gevloerd wordt en Jan de Cornerman van Nuenen weer eens mag aanleggen. De sleeper van Best mag er ook een bijschrijven van kopcirkel maar de winst gaat toch naar de blauwe vanwege het thuisvoordeel en het de individuele klasse van de Paki.

Razendereporter | 14/03

Maastricht - Rosmalen 2-1
Spannende pot. Cruciaal voor Rosmalen om aan te sluiten in de subtop. De zware bekerwebsite van Rosmalen helpt echter niet. De keeper van Maastricht sleept de punten uit het vuur.
Scoop - Concordia 2-1
Concordia sluipt weg van de degradatieplekken. Scoop zorgt ervoor dat dit een saaie pot wordt.
Gemert - Drunen 3-1
Gemert heeft in Best geen gelukkige tegenstander getroffen dit seizoen. Tegen Drunen wordt het vertrouwen herpakt.
Civicum - Horst 1-1
Voor de neutrale toeschouwer is het verschil op de ranglijst niet te ontdekken. Gelijkspelletje doet de hoop in Cuijck voorzichtig opleven.
Oedenrode - Venray 3-3
Hakken en Zagen maakt het de mannen in het geel lastig. Moet Oedenrode de veteranen van stal halen om degradatie te voorkomen?
Nuenen - Best 4-3
De topper van de week. Twee ploegen die zich mogen opmaken voor een promotie aan het einde van het seizoen. Keeper van Nuenen maakt het verschil voor het kampioenschap