Speelronde 14

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 20/03
  • 1359

Best - Oedenrode:

Concordia - Gemert:

Drunen - Nuenen:

Horst - Scoop:

Maastricht - Civicum:

Rosmalen - Venray
Reageren

baap07 | 24/03

Best - Oedenrode: 3-3
Op voorhand lijkt dit een uitgemaakte zaak, maar het grillige Oedenrode strijdt toch tegen degradatie. Voor die dikkop voorin reden om weer eens op de zaak te verschijnen. Twee goals voor hem en Abu Dabi Best verliest opnieuw punten.

Concordia - Gemert: 0-4
Gemert wint. Rotwebsite, en ik mag met trots zeggen dat ik niet voor een van beide ploegen speel. Hopen dat ze met de zware regenval op komst een beetje betere dijken hebben laten bouwen... Anders wordt het peddelen naar huis.

Drunen - Nuenen: 1-3
Wederom een kraker in de kop van de ranglijst. Nuenen lijkt het afgelopen weken op de heupen te hebben, waar Drunen voornamelijk in het stof bijt. Leuk middagje op de grasheuvel in Drunen, maar Nuenen lijkt zich toch echt al Meister von der Zweitenklasse te mogen noemen. Paki speelt een taaie pot in de regen.

Horst - Scoop: 3-2
Gewaagde website in de competentie Best of the rest. Met vandaag in de spotlight Scoop dat een lekkere winter gehad schijnt te hebben. Fijn dat Horst dat op geheel eigen wijze de kop weer indrukt. Het schijnt dat de kipkerrie bij het Ottomaanse Sittard erg slecht is gevallen, waardoor die kleine tovenaar voorin gestrekt op bed ligt.

Maastricht - Civicum: 5-1
Snel terug naar de eerste klasse zal Maastricht vast gedacht hebben. Jammer dat die ballon niet opgaat, en ook komende jaren niet meer zal opgaan. Winst van Civicum is zo zeker als dat ik op zaterdag dolle duikavond heb. De eer was nog wel gered tegen Concordia door een punt te pakken. Nu kan het seizoen niet meer stuk.

Rosmalen - Venray: 5-0 (of 3-3)
Rosmalen dat als een duveltje uit een doosje weer eens zes punten pakt. Dat kan niet lang goed gaan. Als bij Venray standje beunhaas gevonden kan worden, wordt dit een spannende website. Anders walsen de kids over Beuker en Boomsma heen.

Don Simeone | 23/03

Best - Oedenrode: 5-1
Na de glijpartij afgelopen week mag Best thuis weer de zandbak in. Het ideale moment om weer aan het zelfvertrouwen te werken tegen Felix en consorten.

Concordia - Gemert: Oud tegen Jong, groot tegen klein, stijf onderin tegen een degelijke middenmotor. Beide rode ploegen treffen elkaar op de nieuwe weide in Roermond.

Drunen - Nuenen: 2-4
Drunen uitvorm en laat weinig verassends zien, Nuenen daarin tegen denderd stabiel door. De blauw hemden zullen extra gemotiveerd zijn na het enige verlies eerder dit seizoen.

Horst - Scoop: 3-3
Horst thuis, altijd lastig. Enerzijds omdat het een stugploegje is gebleken anderzijds omdat je met je hoofd al bij de heerlijke internationale wereld keuken zit en de kip terriyaki nagenoeg al kunt proeven.

Maastricht - Civicum: 3-1
De enige website waarbij Maastricht zich echt de betere partij mag noemen. Civicum scoort nog een goaltje voor de eer en zal ongetwijfeld een mooi instagramberichtje maken met coole graphics + de begeLeidende tekst dat ze recht hadden op meer. Maar heren, ook jullie weten beter.

Rosmalen - Venray 4-1
Eerder dit seizoen nog een verassende uitslag maar thuis stoot Rosmalen zich niet 2x aan dezelfde speler. Venray lijkt daarnaast hopeloos uit vorm en zullen de laatste maandjes echt nog wat punten moeten pakken om definitief te kunnen handhaven.

Cornervlag | 21/03

Best - Oedenrode: 5-1
De abu boys zijn uitgespeeld voor het seizoen mits HC pakistan geen fouten meer maakt, nu kunnen ze freewheelend door naar de promotie naar de eerste klasse. Rooi won van de Testotony’s en staat vast op de 10e plek. Felix is geschorst en doet niet mee…

Concordia - Gemert: 0-4
De kleur van de dag is rood, rode stijders tegen de rooie kasbouwers onder leiding van de rooie dictator. Gimmert heeft meer kwaliteit dan de buschauffeurs en gaan met drie punten en geen lunch terug naar het noorden.

Drunen - Nuenen: 3-2
HC Pakistan won vorige week zoals verwacht van de zandhazen, maar zal deze week uitglijden over de bananenschil genaamd Drunen. Het motto van Drunen: ingraven en hopen op de counter. Wanneer die kleine stopper uit de verdediging is van de blauwe overspoelen de gele het doel van Maurits Visser en scoren ze, dit gaat zo 70 min lang door. Het cornerkannon van Nuenen gaat ze niet redden en de Paki heeft ramadan dus die ligt op een kleed tijdens de website naar mekka te bidden. Het kampioenschap ligt weer open, billenknijpen geblazen!

Horst - Scoop: 4-3
Een nieuwe ronde in de Limbocup, waar de keukenmeisjes deze week de Turkse slagers ontvangen. Burak & neven won overtuigend van de Roermoney bus-met-pech-lijn en horst won de derby van de derde klasse met klinkende cijfers. De messen voor deze website zijn geslepen wie oh wie gaat het winnen in deze cook-off en kan de hitte in de keuken weerstaand. Ik denk dat de world kitchen uit Horst het gaat winnen van de lokale shoarma boeren uit Zittard.

Maastricht - Civicum: 7-0 (3-0)
Eenvoudige partij voor de studs van het vrijthof.(Civicum komt niet opdagen)

Rosmalen ‚Äď Venray: 6-1
Na een spannend weekend gehad te hebben tijdens hen internationale debuut is het voor de JO16 weer tijd voor een thuiswebsite tegen de testosteronbommen van V2ray. Onder indruk van de grote van de biceps beginnen de knulletjes van Den bosch wat zwakjes aan de wedstijd maar zodra de nestor van het team de luiers weer verschoont heeft gaan ze dan echt hockeyen. Al snel komen ze er achter dat de grote van je biceps niks zegt over je hockey kwaliteit en gaan ze tamelijk gemakkelijk naar de overwinning. Ranja en een snoepzakje voor na de website bij Rosmalen en Eiwitshakes en creatine bij Venray.

GekkeHenkie | 20/03

Best - Oedenrode: 1-3

Concordia - Gemert: 1-1

Drunen - Nuenen: 1-4

Horst - Scoop: 1-3

Maastricht - Civicum: 2-2

Rosmalen - Venray: 4-1