Speelronde 15

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 2D
  • 27/03
  • 1668

Nuenen - Concordia:

Oedenrode - Drunen:

Venray - Best:

Civicum - Rosmalen:

Gemert - Horst:

Scoop - Maastricht:
Reageren

Teletekst | 31/03

TUSSENSTAND LIMBOCUP:

team Gespeelde websiteen Winst gelijk verlies punten Goals voor Goals tegen verschil

Scoop 6 4 0 2 12 27 11 +16
Horst 6 3 1 2 10 14 11 +3
Maastricht 5 1 2 2 5 9 10 -1
Venray 4 1 2 1 5 11 18 -7
Roermond 5 1 1 3 4 11 22 -11

spanning tussen de turken en de keukenprinsesjes. De buslijn is ook in deze competitie kansloos afgeschreven.

(excuses voor het onduidelijke overzicht)

cornervlag | 31/03

Nuenen - Concordia: 5-0
Als we de post van Drunen moeten geloven was het anti-hockey wat de mannen in het blauw speelde, effectief was het wel.
Afijn, de bus uit Roermond stopt bij de halte koploper en zal wederom niet lang kunnen genieten van tussenstop. Jan de cornerman gooit er weer 2 in en voldoet aan zijn 2/1 gemiddelde. Volgend jaar 3e klasse gaat de outlet beter af!
(Ps. Neem helmen en warmte zalf mee voor de nekken want hoge ballen gegarandeerd!)

Oedenrode - Drunen: 3-3
Over Drunen gesproken: vorige week kwam het te kort tegen de koploper want ze speelde anti-hockey en met nog kramp in de nekken van het naar boven kijken zien ze het gevaarte van rooi niet aankomen en kijken ze weer tegen een achterstand aan. Rooi zou Rooi niet zijn als Felix Ketchum niet weer eens een mooie prent voor zijn verzameling pakt en zijn team weer benadeeld (gotta catch ‚Äėem all!).

Venray - Best: 2-5
De zandhazen van Best maken geen fouten in de strijd om promotie en ziet de concurrentie afhaken, Guido speelt volgend jaar ergens anders want 3e klasse met dit puincollectief gaat hem echt niet worden. De aliexpress preworkout gaat zijn tol eisen en error slaat alweer snel door bij de basic fit boys, plak kaas en 10 minuten voor die dikke 17 achterin bij v2ray.

Civicum - Rosmalen: 1-4
Harry muntjes pakte weliswaar de eerste 3 puntjes maar gaat deze week gewoon weer op de broek krijgen van de Bossche ballen. Het jeugdige Rosmalen kwalitatief beter dan Civicum en houdt de hoop op promotie nog levend.

Gemert - Horst: 2-4 of 4-2
Ik ga me aansluiten bij de voorspelling van @zoete appel, als je zo afhankelijk bent van je twee Ieren dan kun je pompen wat je wil maar verzuipen doe je dan toch wel. De Xavi Simons imitatie na het maken van een goal werkte vorige week bij de outlet niet en zal deze week ook geen vleugels gaan geven.

Scoop - Maastricht: 7-3
Het is weer tijd voor een nieuwe ronde in de Limbocup, het Turks getinte sfeerloos tegen het internationale formloos. In deze streekderby zijn de bragging rights niet meer weggelegd voor de Maastrichtse studs.

Zoete appel | 30/03

Nuenen - Concordia: 6-1
Concordia heeft een zware website voor de boeg. De stare-down tussen Jan de Cornerman en de vlaaienvanger zal een verhitte strijd worden. Eindstand, Jan de Cornerman neemt de zoveelste websitebal weer mee naar huis.


Oedenrode - Drunen: 2-3
Rooi wil zich revancheren na afgelopen weekend. De Drunense duinen hebben nog steeds last van de nek nadat ze 70 minuten hoge ballen hebben bekeken. Felix zal zich bewijzen door in de laatste minuten weer eens een plakje kaas te verzamelen en daardoor Drunen de 3 punten gunnen.

Venray - Best: 4-7
Helaas heeft Venray dit weekend maar 10 gerechtigde spelers na de prentenparade van Guido en co. Toch weten ze weer vier maal te scoren. De zandbakspelers weten meer te scoren dan de tegenstander en winnen zo de website.

Civicum - Rosmalen: 0-8
Civicum is bezig aan een opmars die van korte duur is. Rosmalen laat zien nog promotieaspiraties te hebben en sloopt Civicum.

Gemert - Horst: 4-2 of 2-4
De keukenprinsen komen zaken doen in Gimmert. Vraag is alleen of het rode-duo er deze week bij is. Afhankelijk van die informatie wint of verlies de thuisploeg.

Scoop - Maastricht: 1-1
Bij HC sfeerloos komt HC vormloos op bezoek. Lastig te voorspellen wat komende zondag minder is. De sfeer of het hockeyniveau. Bloedeloos gelijkspel.

Cruijff | 30/03

Scoop-Maastricht zal een ferme pot gaan opleveren als derby. De heren van de meest sfeerloze club hadden bij de top 3 kunnen staan met een aantal spelers uit hogere klasses, maar gelukkig bepaald de coach de opstelling en is er gericht gewerkt aan zelfsturing volgens het krantenartikel. Maastricht komt met de schreeuwert aan de kant met volle overtuiging voor de winst maar zenuwen en angst voor represailles maken dat het een gelijkspelletje gaat worden. 2-2

Nuenen-Concordia
Hoge uitslag. Zakelijke overwinning van Nuenen met eerste klassehockey. 6-1

Gemert-Horst
Horst gaat er vandoor met de overwinning door de gebruikelijke parkeer de bus tactiek. Gemert zal door frustratie van het anti hockey van Horst tegen een paar kaarten aan lopen. 1-4

Civicum-Rosmalen
Het einde van de euforische reeks voor de mannen uit Cuijk. Rosmalen flatst zich een weg naar een 0-3 overwinning

Venray-Best
De mannen uit Venray rechten de rug en slepen een mooie overwinning binnen tegen de zandhazen uit Best. De 2 rooie boeren bij Best pakken een kaartje.

Rooi-Drunen
Beter anti hockey is er niet te zien. Weinig over te zeggen.
1-1

Duwertje | 29/03

@Poetin, ik zou hier ook graag een overzichtje van willen zien. Het gerucht gaat dat hij 1 keer in de 3 websiteen niet mee mag doen. Maar ik zou dit ook hard bewijs willen zien.

Nuenen - Concordia: ?
Na enige vertraging van van afgelopen weken gaat Concordia nu weer verder met de bus richting degradatie. vanaf nu worden er gewoon weer 0 punten bijgeschreven elk weekend. En dan heb je aan Nuenen een zekerheidje om deze koers dan ook daadwerkelijk in te luiden. Zelfs de spelers en het score board weet niet meer hoeveel corners er in worden gesleept. Een ding is zeker Nuenen wint met klinkende cijfers.

Oedenrode - Drunen: 2-2
Drunen is na het weekend weer op zijn plek gezet. Dit zorgt voor paniek in de Duinen en weten ze niet hoe ze de losgeslagen holbewoner moeten opvangen. Na dat (zoals verwacht) Felix weer een rode prent krijgt van de kanaries, weten de mannen van Drunen de stand weer in evenwicht te brengen.

V2ray - Best: 3-5
Hard (opgepompte spieren) tegen hart (-operatie binnen 5 jaar door overgewicht). Guido is er klaar mee en gaat de gehele website elke solo aan die hij kan, met drie goals tot gevolg. Best flikkert er wel 2 meer in bij de keeper van Venray die motorisch nog niet helemaal op zijn kunnen zit.

Civicum - Rosmalen: 0-6
Het lijkt er op dat de mannen uit Cuick de smaak te pakken hebben. De Bosche balletjes steken alleen een stokje voor het groeiproces en gooien 6 schijnflatsen richting de keeper van Civicum die vervolgens worden ingetikt door de net iets te dikke spits van Rosmalen.

Gemert - Horst: 5-1
Radio 538 gaat een heeft een speciale uitzending aankomende zondag in Gemert. De Koen en Sander show zorgen voor een groot spektakel in de kassenbouw hoofdstad van Brabant. 5 goals voor Koen en 5 assists voor Sander. De keukenmeisjes hebben geen antwoord op deze ingesleten tactiek.

Scoop - Maastricht: 7-0
Kansloos Maastricht tegen een degelijk Scoop. De mannen van de hogebal weten wel hoe ze de stUdentjes helemaal dol tikken en doen dit ook. Maastricht klaar voor de Turkse slager. Want een portie kebab weten de stUdentjes wel raad mee.

De snor | 29/03

Nuenen - Concordia: 8-0
De aanstaand kampioen tegen degradatiekandidaat nunmer 2. Een website die voor niemand leuk is maar toch gespeeld moet worden.

Oedenrode - Drunen: 3-2
Oedenrode weet dat het moet bijschakelen en Drunen is een gevalletje te klein voor het tafellaken, te groot voor het servet. Het spel moeten maken blijft moeilijk voor de groepering uit de Duinen.

Venray - Best: 2-5
Voor beide een thuiswebsite op een zogenaamde semi-bak. Venray trekt wederom ten strijden tegen het gele duo, wie gaat hun uitleggen dat hockeyen met stick en bal moet?

Civicum - Rosmalen: 0-8
De cuijkentjes hebben een paar puntjes gevonden de afgelopen weken. Als echte pestkoppen komt de dagopvang van Den Bosch JA1 langs en steelt de paaseieren. 3 punten mee naar Rosmalen en Civicum weet weer waar het staat.

Gemert - Horst: 2-2
Met beide ploegen kan het alle kanten op, in de volksmond noemen ze dat ook wel de vorm van de dag. Als je het mij vraagt ontbreekt het precies daaraan... vorm. Saaie ploegen, ik ga niet kijken in iedergeval.

Scoop - Maastricht: 10-0
De bolle schreeuw coach terug naar Litouwen, studie uitvallers en zuipschuiten... verliezen van de cuijkentjes afgelopen week kan komende zondag alleen maar zorgen voor problemen.

Don Simeone | 28/03

Nuenen - Concordia: 4-0
De blauwe Spanjaarden zijn net als vorig jaar scherp de winter uitgekomen. Met Best en Drunen werd al afgerekend dus de tot zelfbenoemde rode krijgers zullen ondanks een hoop geklaag en lompe overtredingen een moeilijke zondag hebben. Een website voor de formaliteiten.

Oedenrode - Drunen: 3-3
Rooij is zo wisselvallig als het weer begonnen aan de competitie. Vecht doelpuntjes scoren, kinderlijk eenvoudig doelpunten tegen krijgen. Ook Drunen is afgedaald in de competitie en mag je gerust een middenmoter noemen. Gaat het zondag spoken in Oedenrode?

Venray - Best: 1-4
Wat betreft veld kwaliteit voor beide ploegen een thuiswebsite, wat betreft kwaliteit op het veld een zichtbaar verschil en dan heb ik het niet over het fysieke aspect want beide ploegen zijn voorzien van een aantal zwaar gewichten. Spierkracht of vetmassa? U mag het zeggen.

Civicum - Rosmalen: 0-8
Massive game! schreeuwen de #ghostgrafics op de instagrampagina van de lokale boerenbeweging uit Cuijk. De realiteit is echter dat alleen de uitslag massive is!

Gemert - Horst: 3-3
De afwezigheid van de Koen & Sander show wordt bij uitwebsiteen gemist. Zijn ze vandaag weer van de partij?

Scoop - Maastricht: 7-0
Normaliter begin ik bij de thuisploeg maar als Maastricht thuis verliest van #ghostgrafics dan kan ik niet anders dan deze ploeg niet meer serieus nemen. Succes in de betonnen bak in Sittard, ik hoop dat jullie getrakteerd worden op een sfeersetting die past bij het niveau wat jullie de laatste weken op de mat leggen. Scoop kennende gaat dat zeker goed komen.

Poetin | 27/03

Hallo hockeyvrienden, ik heb een kort vraagje;

Hoeveel kaarten heeft die lilliken hond van een Felix van Oedenrode dit seizoen al gepakt?