Speelronde 16

Geplaats door: Maastricht -kantje ( )

  • 2D
  • 11/04
  • 1204

Nieuwe ronde, mannen! Laat de voorspellingen maar zien.

Concordia H1- Oedenrode H1
Horst H1- Nuenen H1
Civicum H1- Scoop H1
Maastricht H1- Gemert H1
Drunen H1- Venray H1
Rosmalen H1- Best H1
Reageren

Don Simeone | 16/04

Concordia H1- Oedenrode H1 2-3
De dood of de gladiatoren (gladiolen) zal het motto zijn van deze degradatiekraker. Wie gaat er met Maastricht en Venray uitmaken wie er als 2de afzakt naar de donkere hoeken van het kelderklasse hockey?

Horst H1- Nuenen H1 0-4
De pakistaan van Nuenen blijkt een schot in de roos en met een wereldsmenu op de agenda is het blauwe legioen extra gemotiveerd. De grootste tegenslag zal maandagochtend op het programma staan, de reviews liegen er niet om heren!

Civicum H1- Scoop H1 1-3
De Cuijkentjes zijn gaan geloven in de opruiende social quotes van ghost grafics. Hockeyend zien we het er niet vanaf en na vandaag kunnen de kopjes definitief gericht worden op volgend seizoen.

Maastricht H1- Gemert H1 0-3
Coach schreeuwlelijk de laan uit gestuurd maar blijft de groep bij elkaar? De resultaten zijn er namelijk niet meer na om menig stUdentenfeestje af te zeggen of om vanuit Duitsland op en neer te komen. Maastricht richting de 3de klasse!

Drunen H1- Venray H1 3-3
Drunen kan wel maar lukt niet, Venray kan niet maar wil wel. De schorsingen van eerdere potjes zitten erweer op dus V2nray gaat weer voor geel (goud).

Rosmalen H1- Best H1 4-3
De kraker van deze ronde, Rosmalen krabbelt wat op naar een teleurstellende eerste seizoenshelft. Volgens de lokale socialpagina is er zelfs spraken van een promotiekraker? Naar mijn idee is het gat al dusdanig groot dat als er vandaag niet gewonnen wordt het seizoen voor Rosmalen er alweer opzit. A fijn, om het toch spannend te hoUden zegeviert het thuis voordeel.

baap07 | 14/04

Concordia - Oedenrode: 1-3
Oedenrode pakte verrassend thuis de winst tegen Drunen. Het schijnt dat Felix weer op jacht is geweest. Concordia is de volgende prooi die de Beste man mag bijschrijven. Kaartje en een goal voor hem. Leuke middag voor de zwarthemden. In Roermond breekt het zweet de mannen uit. Gaat het ze dan nu toch lukken te degraderen...? We duimen voor jullie heren!

Horst - Nuenen:
Die Paki van Nuenen komt steeds meer in zijn element nu de zon af en toe zn koppie laat zien. Voor Horst is het aanhaken of afhaken voor eventuele promotieplekken. Het zal de tweede optie worden. Leuk gedaan in het eerste seizoen tweede klasse, maar komen toch kwaliteit tekort. Die dikke van Nuenen maakt weer een blunder.

Civicum - Scoop: 2-2
Dit is een krakertje. Civicum speelt afgelopen weken niet onverdienstelijk, in vergelijking met zichzelf 4 maandjes geleden. Scoop tevens op dreef, maar zal nooit beter worden dan Best of the rest. Veel fouten aan Civicum zijde, maar Scoopt deelt eigenhandig mee in de malaise.

Maastricht - Gemert: 1-3
De internationals van Maastricht lijken zich wel bewust te willen verzekeren van degradatie. Wat een povere ploeg zeg. Hopelijk deze week wederom op de broek. Gemert wel saai en eigenlijk nooit weerzinwekkend goed. Een verloren zondag mannen.

Drunen - Venray: 4-4
Hoogmoed komt voor de val zeggen we maar... Drunen zakt als een pudding in elkaar en ziet promotie verdwijnen als sneeuw voor de zon. En dan krijg je als kers op de taart ook nog 14 inteeltproducten op bezoek, die waar nodig zelfs je clubhuis kapot maken. Als de gele kanaries hun prentenboekje op zak hebben loopt dit helemaal uit de klauwen. Anders waarschijnlijk alsnog.

Rosmalen - Best: 4-2
Gaat er maar eens lekker voor zitten. De twee zwaargewichten van de wisselvalligheid. De apen op de rots van plek 2. Voor Abu Dhabi Best een middag om de promotie veilig te stellen. Voor de Rosmalense gelederen kans om de strijd nog angstaanjagend spannend te maken. Een klein probleem. De mannen van Best staan op een waterveld. Laat dat nou net voor die beukers achterin slecht uitpakken. Het cadeautje wordt uitgepakt en de slingeraar van Zuid ploft er twee in het doel. De zandverstuivers moeten de wondjes likken en hergroeperen en hopen dat ze niet nog meer punten morsen.

Duwertje | 12/04

Concordia - Oedenrode: 2-0
Met een klein verlies van de nummer 1 zullen de rode strijders op het eigen veld de bus weer opstarten na de paasdagen. En tot iedereens verbazing loopt de bus als een malle. De holbewoner van Concordia heeft de holbewoner van Oedenrode in de tang. Twee goals voor Concordia en negen kaarten laten zich zien deze website.

Horst - Nuenen: 0-3
De keukenmeisjes zijn klaar voor een nieuwe stunt. Waarom ook niet, vorig jaar wonnen ze ook in de beker van Nuenen. Echter heeft Maurits op goal weinig zin in zon website en houdt alles uit zijn goal. Jan de cornerman legt er een hatrick in. En Nuenen kan zich op gaan maken voor een promotie feestje.

Civicum - Scoop: 3-1
Burak Yilmaz en Co hebben zich te veel focused op het opeten van de paaseitjes. Civicum is daarentegen bezig geweest met het aannemen van Scoops en neemt alles aan. Vol overtuiging loopt Civicum over de mannen van de hoge bal heen en de volgende drie punten worden veilig gesteld.

Maastricht - Gemert: 0-4
Met een bijpassend thema feest pompen of verzuipen wordt de website afgeslagen. Gemert houdt zich aan het thema en pompt alles de circkel in. Maastricht ook, maar zij verzuipen onder de druk. (zoals Guus zou zeggen: geniet met volle teugen zulke tijd komt nooit meer terug, op naar de derde klasse voor Maastricht)

Drunen - Venray: 4-1
De Drunense Duinen zijn dit weekend locatie van een waar slagveld. Tijdens de paasdagen hebben de mannen in de duinen bunkers gemaakt om de klappen van de V2boys op te vangen. Na 60 minuten is er maar 1 keer doel getroffen voor de Basicboys en begint Drunen aan een slot offensief. 4 goals in de laatste tien minuten, daarna zo snel mogelijk weer de bunkers in vanwege explosie gevaar van Guido die zijn hele team van kant maakt.

Rosmalen - Best: 2-1
De topper van de week! Beide ploegen vorige week met de schrik vrijgekomen. De schijnflatser van Den Bosch weet de dikke voorstopper van Best op de verkeerde hoef te zetten en laat een minderjarige 2 goals binnen tippen. Wel wordt er 1 goal door de (voor)(ver)stopper van Best gemaakt.

Maastricht -kantje | 11/04

Concordia H1- Oedenrode H1
Oedenrode afgelopen week overtuigd, dat verwacht je eigenlijk vaker van ze. In Roermond zullen de opgepompte gasten met strakke shirtjes weinig weerstand bieden, 0-4.
Horst H1- Nuenen H1
Horst blijft het goed doen maar Nuenen is wel te goed, dat doet niks af aan het knappe seizoen van Horst, de verrassing van dit jaar. 0-3
Civicum H1- Scoop H1
De mannen uit Cuijk lijken eindelijk mee te kunnen doen. Wat is er gebeurt? Teveel jongens voor de winter geblesseerd of weg? Ik kan me niet voorstellen dat een enkele tactische omzetting ineens lijdt tot een mee hockeyende ploeg. 2-1 verliezen van Rosmalen is ook helemaal geen verkeerde uitslag voor de nummer twaalf en dan komt Scoop langs wat er eigenlijk niks van kan. Conclusie: 4-1.
Maastricht H1- Gemert H1
Maastricht weg omlaag gevonden, leuk stukje in de krant dat jullie naar de overgangsklasse wilden, haha. 1-5 en de coach van Maasie vond de scheidsrechters weer de aanleiding.
Drunen H1- Venray H1
Sja, Venray... 5-1.
Rosmalen H1- Best H1
De topper van het weekend, Rosmalen leek het vorige week lastig te hebben tegen de nummer 12, wellicht niet Best in vorm. 1-4