Speelronde 17

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2D
  • 18/04
  • 1295

Nieuwe ronde nieuwe kansen, Civicum mag zeker gaan dansen. Rosmalen bleek net iets te goed, wordt het voor hen een sprookje uit een boek?
Voorspellen maar!

Scoop - Rosmalen
Nuenen - Maastricht
Oedenrode - Horst
Best - Drunen
Gemert - Civicum
Venray - Concordia
Reageren

Stofwolk | 22/04

Scoop - Rosmalen: 2-4. Na een lange rit zuidwaarts komt Rosmalen erachter dat de McDrive al dicht zal zijn op de terugweg. Dit omdat in Sittard na 5 uur iedereen verplicht binnen moet wegkwijnen van ellende. Gezelligheid kent geen tijd maar bij Scoop kent de meeste tijd in ieder geval geen gezelligheid. Bekomen van deze teleurstelling winnen de mannen van Rosmalen wel en hoUden ze de druk bij Best erop.

Nuenen - Maastricht: 3-0
Nuenen kan zich langzaam maar zeker gaan opmaken voor een promotiefeestje. De stUdenten uit Maastricht hebben last van het gala dat ze op zaterdag achter de kiezen hebben en dat maakt ze een makkelijke prooi. Gelukje dat bij thuiskomst voor hun de Mac altijd dichtbij is.

Oedenrode - Horst: 2-2
Rooi sprokkelt thuis voldoende punten bij elkaar om niet meer in de degradatiedisco te hoeven stappen. Horst vindt het inmiddels ook allemaal wel prima.

Best - Drunen: 3-2
Kan Drunen na paar jaar waterveld nog hockeyen op een zandplaat? Best aan Zee is het ideale decor voor een potje strandbal. De mannen van Abu Best weten het nog op te leuken door de spanning de vrije loop te laten gaan en een paar kaarten te pakken. Uiteindelijk zijn ze wel de betere ploeg.

Gemert - Civicum: 2-2
Troosteloos, ziekmakend slecht niveau, beloond met een bloedeloos gelijkspel waar niemand ooit nog aan terug zal denken.

Venray - Concordia: 5-5
De euroknaller van de week: 3 halen 5 betalen. Beide partijen pakken namelijk drie gele prenten en dat resulteert in een debiele uitslag wanneer het stof is neergedaald. Beide ploegen blijven in de degradatiezone…

De Schijnflats | 19/04

Scoop - Rosmalen
Rosmalen heeft de smaak te pakken, 0-5.

Nuenen - Maastricht
Weinig woorden aan vuil maken, 7-1. (Coach van Maasie vind het weer de schuld van de scheids)

Oedenrode - Horst
Horst blijft het knap doen, 1-3.

Best - Drunen
Beste overtuigend, 4-0.

Gemert - Civicum
Verrassing van de speelronde, 1-3.

Venray - Concordia
Hier wil ik wel wat meer woorden aan vuil maken, want dit wordt een fantastische website voor toeschouwers als Badr en Rico. 15 opgepompte gasten uit Roermond tegen Guido, zal gelijkwaardig worden. 3-3

De Schijnflats | 19/04

Scoop - Rosmalen
Nuenen - Maastricht
Oedenrode - Horst
Best - Drunen
Gemert - Civicum
Venray - Concordia

Don Simeone | 18/04

Scoop - Rosmalen 3-2
De quote #altijdthuis van Rosmalen zal bij Dela vereniging Scoop niet zo snel uitgesproken worden. Van supersunday tegen Best naar de grootste spookclub van NL. Rosmalen laat zich in slaap sussen en loopt tegen een nederlaag aan.

Nuenen - Maastricht 3-0
De blauwe spanjaarden blijven consistent hun websitejes winnen, de limburgse studs hebben eerder al goede zaken gedaan in de strijd om handhaving dus een enkeling vertrekt vervroegd op meivakantie en de rest kan weer zuipen.

Oedenrode - Horst 2-4
Stratenmaker Felix & gebroeders hebben zich na enkele winstpartijtjes naar plek 7 geworsteld en zich hierdoor vrij snel veilig gespeeld in de 2de klasse. Hierdoor kan kapsalonvrijdag weer worden ingevoerd wetende dat de mannen van Horst World Kitchen toch net een maaltje te groot zijn.

Best - Drunen 3-3
Zand in de motor! Na het puntenverlies tegen Rosmalen wil de steen niet rollen op de gort droge vlakte van de plaatselijke MHC. Best laat 2 puntjes liggen maar loopt toch weer een puntje uit op Rosmalen. De 3de helft hoeft niet besproken te worden aldaar Drunen heren 1 hier nooit aan deel neemt. Sund!

Gemert - Civicum 3-2
Koen heeft zijn stick aan de wilgen gehangen en dit zie je direct terug aan de verlies partijen van Gemert. Echter tegen de Cuijkentjes kan Gemert JA1 ook nog wel redelijk mee ballen en trekken de website in het 4de kwart over de streep.

Venray - Concordia 3-3
De degradatiekraker van deze speelronde! Beide ploegen op oorlogspad zonder sticks aldus de mannen in het geel. Door de PSG trainingspakken en badslippers met sokken leek het even of de amateurs van MVV tegen VVV zoUden spelen echter tijdens de warming-up kwamen dan toch de clubtenues uit de hoge hoed. Na het optrekken van de rook zijn beide clubs weer enkele blessures en schorsingen rijker, ieder een puntje voor de moeite en de degradatiestrijd gaat onverbitterlijk door.

Duwertje | 18/04

Scoop - Rosmalen: 2-1
De Bosche balletje op wolken na de winst tegen de zandhazen. Echter worden ze weer met beide benen op de grond gezet wanneer ze de hoge ballen voorbij zien vliegen op de betonplaat in Sittard. De schijnflats is machteloos, het heeft er alle schijn van dat hij de ballen naar de verkeerde kleur blauw flatst.

Nuenen - Maastricht: 4-0
Een groots publiek is aangetreden om de Paki te ondersteunen na een lange periode van goal droogtes in de internationale websiteen. Als gevolg hier van weet het voorstoppertje van Nuenen er 4 pan klaar op de stick van de Paki te leggen. Zo wordt de Paki in een brons vereeuwigd aan het einde van de website als enige international van Nuenen.

Oedenrode - Horst: 3-1
De holbewoner van Rooi lust wel een paar keukenmeisjes voor de lunch. Na drie meisje van Horst verpulverd te hebben knalt hij er ook nog drie goals in voor de rust. Vervolgens gaat Felix toch maar terug in zijn winterslaap waardoor er bar weinig meer gebeurt in Rooi. Horst met een lege maag naar huis, de standaard bruinefruitschaal werd overgeslagen omdat Felix al genoeg had gegeten.

Best - Drunen: 4-0
Een volwaardige oorlog breekt uit in Best om te bepalen wie de king of the dunes zal worden. Echter weten de Abu Dhabi boys zich te revancheren tegen Drunen en een stapje dichter richting promotie.

Gemert - Civicum: 2-0
De kassebouwers kennen een makkelijke middag tegen de Ghostgraphics boys. Twee goals voor het rooie duo van Gemert.

Venray - Concordia: 2-3
Een echte 6 punten website voor de Limbocup maar zeker tegen degradatie. Weten de mannen van Guido hun hoofd boven water te hoUden? Concordia heeft wel meerdere watersnoodrampen overwonnen, ervaring leert de mens. Concordia uit de degradatie zone en op koers voor de midden motor.