SPEELRONDE 18

Geplaats door: Maastricht -kantje ( )

  • 2D
  • 25/04
  • 1971

Nuenen, verliezen in deze fase van Maastricht is net zo knap als jullie winstreeks het gehele seizoen. Gemert pas 1 punt gepakt na de winterstop, is Coen er nog wel? Nou goed, voorspellen maar!

Rosmalen H1-Drunen H1
Concordia H1- Best H1
Civicum H1- Nuenen H1
Scoop H1-Gemert H1
Horst H1- Venray H1
Maastricht H1- Oedenrode H1
Reageren

Vader Abraham | 21/05

Is het goede nieuws al doorgekomen? Bemmel heren 1 heeft het forum zo gemist dat ze maar besloten hebben te degraderen. Hide your wifes, Bemmel heeft de derde helft gemist. Stelletje lozers daar in de eerste klasse.

Duwertje | 08/05

Rosmalen - Drunen: 4-0
De meivakantie is voor de jongetjes van Den Bosch weer over. In de vakantie hebben ze hun energie niet kunnen verbruiken. Deze energie op het veld zal irritant hoog zijn voor kindercreche Drunen. 4 irritante tegen goals van de peuters.

Concordia - Best: 0-3
Met een hoop zandzakken komen de Abu Dhabi boys de dijken in Roermond weer versterken. Uit beleefdheid geven de mannen van de buslijn drie gratis goals weg en een stuk vlaai na de werkzaamheden.

Civicum - Nuenen: 0-6
De matrozen vorige week hopeloos verzopen tegen de studenten uit het warme zuiden. Deze week tijd om hun rug weer te rechten. #Ghostgraphics is helaas nog niet klaar om dit onder ogen te zien. De dikke captain legt er twee schuifslagen in.

Scoop - Gemert: 3-3
Beide teams klaar voor de saaiste disco van het jaar. Scoop heeft de voorbereidingen al sinds vorig jaar ingezet. Gemert is zich sinds het begin zich al klaar aan het maken voor een vluchtroute rondom het Fortuna stadion. Een remise staat na 70 op het bord in Sittard.

Horst - Venray: 4-0
Guido en co onderweg naar de keukenmeisje. De mannen zijn nog steeds bezig met #bulkingseason en eten de lokale HorstWorldKitchen leeg. Tonnetje rond maken de V2boys geen schijn van kans tegen de keukenmeisjes. 4-0 en een rode prent voor de coach van Venray, Maggie de Block.

Maastricht - Oedenrode: 5-0
Maastricht op rozen na de overwinning voor de mei vakantie. De lijn zetten ze door naar het volgende seizoen. Eerst rekenen ze af met de holbewoner van Rooi. Felix krijgt het aan de haal met de coach van Maas en zet zijn Beun bus naast het veld om met het juiste gereedschap de smoel van de coach van Maas te verbouwen. Maas laat Rooi kansloos.

Strichtse TOTO | 27/04

Rosmalen H1-Drunen H1 3-3
Rosmalen komt te laat in vorm, het gat is groot met nog slechts 5 wedstrijden te gaan, kunnen ze daarnaast omgaan met de zelf opgelegde druk? Ik denk van niet, de selectie heeft te weinig kwaliteit in de breedte. Drunen raakt de laatste tijd geen pepernoot. Ook de gekleurde wedstrijdverslagen zijn verdwenen van het account, mogelijk zien ze zelf nu ook in dat het al moeilijk zat is om bezig te zijn met alleen hockey.

Concordia H1- Best H1 1-6
1 verdwaalde goal, gevolgt door een harde nederlaag. Degradatiekandidaat 2 wordt zichtbaar en een degradatiedisco kan omcirkelt gaan worden in de agenda.

Civicum H1- Nuenen H1 1-4
Real verliest van Girona, Barca verliest van Vallecano, Nuenen verliest van Maastricht. Terecht? Daar praat niemand over, feit blijft dat ze weer met beide voetjes op het veld staan en het gat (te) groot is.

Scoop H1-Gemert H1 4-0
Gemert is rijp voor de sloop, door het gast optreden van Koen & Sander hebben ze in de 1e helft van het seizoen wat punten gepakt. Van deze buffer is weinig meer over en op deze manier degraderen ze volgend jaar.

Horst H1- Venray H1 4-2
Horst de betere ploeg, Venray op enkele positities wat betere spelers. Zullen de spelers op dn trekker komen? Een spannende burenruzie op de zondagmiddag!

Maastricht H1- Oedenrode H1 2-4
Maastricht heeft het kampioenschap afgelopen zondag al gevierd (lees: handhaving). Wekelijks de bus parkeren blijkt structureel niet goed uit te pakken. Stratenmaker Felix & Co weten hier wel mee om te gaan en kennen een makkelijke middag.

Maastricht -kantje | 25/04

Rosmalen H1-Drunen H1
Rosmalen gaat naar mijn idee nog promoveren, na een slechte seizoenstart is de weg omhoog wel echt ingeslagen. Drunen bewandelt de omgekeerde weg; 5-1

Concordia H1- Best H1
Beste voelt de hete adem van Rosmalen, maar tegen Concordia is dat ook niet erg. 1-9

Civicum H1- Nuenen H1
De mannen uit Cuijk vliegen er natuurlijk uit, al hockeyen ze tegen iedereen aardig mee. Eigenlijk wel jammer om een normaal hockeyende ploeg te verliezen en dat verschillende houthakkers erin blijven. Enfin, Nuenen doet wat het moet doen: 1-4.

Scoop H1-Gemert H1
Over houthakkers gesproken, Scoop blijft er inderdaad in. 4-0

Horst H1- Venray H1
Heeft Venray zich veilig gespeeld? Ja, dat denk ik wel. Nu vrijuit hockeyen voor Guido en zijn mannen. 2-2

Maastricht H1- Oedenrode H1
Maastricht hun seizoen is net anders gelopen dan verwacht. Maar desondanks is het opzij zetten van Nuenen echt geen. makkie. Gefeliciteerd mannen, goed gedaan! Maastricht zal deze lijn dan ook doorzetten tegen een middelmatig Rooi. 3-1