Speelronde 19

Geplaats door: HelmOp ( )

  • 2D
  • 24/05
  • 1511

Na vorige week geen topic te hebben gezien zullen we deze week er nog eentje starten. De eindfase van de competitie is begonnen en het begint te spoken. Lukt het concordia nog te handhaven? Gaat Rosmalen nog over Best heen? Dit zijn de wedstrijden van komende speelronde (4 juni)

Civicum-Venray
Gemert-Nuenen
Horst-Drunen
Maastricht-Best
Rosmalen-Concordia
Scoop-Oedenrode
Reageren

Jan Jaap | 02/06

Civicum - Venray: 3-2
de V2Boys op weg naar Cuijkentjes. Civicum heeft geen schrik voor de opblaasbare spieren van Guido en kompanen. De metselaar van Civicum begint in het derde kwart aan een muur te bouwen waar de mannen van Venray met geen een V2 bom doorheen kunnen beuken. Civicum trekt aan het langste eind.

Gemert - Nuenen: 2-4
De blauwe hemden hennem zich als eerste uit onze mooie klasse weten te spelen. gefeliciteerd mannen! Op naar het kampioenschap neemt de dikke captain zijn team aan de hand en legt er twee schuif slagen in. Daarna mag Jan de corner man er nog twee binnen slepen. Helaas is er geen plaats voor Koen Kampioen in dit verhaal, wel Koens Kansloos.

Horst - Drunen: 4-1
De mannen van de Drunense Duinen op bezoek bij de o zo mooie keukenmeisjes. De keukenmeisjes weten met hun charmes de duinen boys wel heel makkelijk te verleiden en zetten ze aan het werk in de spoelkeuken, om vervolgens kansloos terug te worden gestuurd naar de Duinen.

Maastricht - Best: 1-5
De Abu Dhabi Boys opnieuw op wereld tournee naar het verre zuiden. De studentenvereniging is al klaar voor het hoge bezoek. Het hele clubhuis staat vol. Het publiek zal zich aardig vermaken met een aantal shows, waarvan toch echt de hoofdact de coach van Maas is die de kanaries op creatieve manieren weet uit te schelden.

Rosmalen - Concordia: 4-1
Gaat het dan misschien toch nog dit jaar gebeuren voor de jongetjes van Den Bosch? Alle hoop is op Best gericht dat ze een wedstrijd verliezen, tot die tijd denderd de trein in Den Bosch gewoon door. Dit weekend is de lokale busmaatschappij uit Roermond geen partij tegen de treinmaatschappij.

Scoop - Oedenrode: 2-3
Beide ploegen onvoorspelbaar. Het enige waar zeker een Toto op wordt uitbetaald is dat Felix een kaart pakt. Misschien is de love story van Felix en de scheidsrechters nog wel mooier dan die van Rosmalen die elk jaar net promotie misloopt.

Engelbewaarder | 26/05

Wat erg dat er de vorige keer geen topic is geweest, schande. Laat ons dat nooit meer gebeuren mannen!

Civicum-Venray
Voor de afbreekhockeyers uit Venray zou de 3e klasse niet misstaan maar ik vraag me dan weer of dat voor Concordia niet nog meer geldt. Zouden we niet eenmalig drie ploegen kunnen laten afzakken? Venray bakt er uit al helemaal niks van, 5-0 Cuijk.

Gemert-Nuenen
Gemert misschien wel de meest wisselvallige ploeg van de competitie, 0-4.

Horst-Drunen
Horst knap seizoen, Drunen al met al ook. Een saaie 1-1 maar het ergste voor Drunen is nog wel dat ze nadien Lindeboom mogen proeven. Sterkte mannen!

Maastricht-Best
0-4

Rosmalen-Concordia
11-2

Scoop-Oedenrode
3-0