Speelronde 22

Geplaats door: Bamischijf ( )

  • 2D
  • 14/06
  • 874

Last Best. De promotie plekken zijn vergeven maar onder in de tweede klasse wordt het nog spannend dit weekend. Laat voor de laatste keer je meest creatieve voorspelling los op het volgende progamma:
Nuenen - Oedenrode
Civicum - Drunen
Scoop - Best
Maastricht - Concordia
Horst - Rosmalen
Gemert - Venray
Reageren

Don Simeone | 17/06

Het seizoen is weer voorbij gevlogen. Memorabele wedstrijden met hoge pieken en diepe dalen, fysieke overtredingen, wonderschone goals, de nodige plakjes kaas/salami en liters bier.

Hierbij mijn voorspellingen vanuit het Wanda Metropolitano.

Nuenen - Oedenrode 6-2
De blauwe Spanjaarden trekken nog 1x ten strijden. Wellicht dat Netflix nog wel op de lijn gaat komen voor een vervolg op de last dance. De paki draait rustig nog een solo goaltje, Maradona entertaint het publiek en zelfs de keeper van Bloemendaal komt van de 0 af. Snel aan het bier en BBQ.

Civicum - Drunen 1-4
Een kleurloos einde voor een kleurloos seizoen. Na de wedstrijd raad ik wat sterks aan en op naar volgend seizoen.

Scoop - Best 3-2
Een wedstrijd die nergens meer over gaat maar nog wel gespeeld moet worden. Best wil eigenlijk niet komen opdagen en direct de lokale kroeg induiken om het seizoen gezellig af te sluiten. Scoop werkt er niet aan mee en verplicht de zandhazen om te komen spelen op de betonnen speelplaat. Geen toezicht en zonder te douchen terug de auto in, einde seizoen..

Maastricht - Concordia 2-3
De degradatiekraker van het weekend! Welke ploeg gaat er definitief naar de eeuwige jachtvelden? De rode krijgers lijken de laatste weken de boel op de rails te hebben, gaat het spoken in Maastricht?

Horst - Rosmalen 2-3
De harde realiteit: Rosmalen gaat niet promoveren, was bij de gehele competitie al weken bekend behalve bij hun zelf. Vorige week kregen ze dan definitief de zilverenschaal op de neus. Horst is de laatste weken uit vorm dus een wedstrijd voor de statistieken.

Gemert - Venray 3-2
Gimmert uit altijd lastig, zeker voor een ploegje waarbij het verval groter is dan de zoveelste plastische ingreep bij Patricia Paay. Worden de mannen in het geel getrakteerd op een koude golden shower en glijden ze af naar de krotte van de 3de klasse?

Jan Jaap | 16/06

Nuenen - Oedenrode: 4-0
De holbewoner uit Rooi geeft geen thuis deze wedstrijd, hij is te veel bezig met zijn eigen spiegelbeeld in de kampioensschaal van de blauwe hemden.

Civicum - Drunen: 1-4
De Cuijkentjes klaar om tot kipnuggets te worden vermalen door de mannen uit de duinen. Helaas voor beide ploegen een saai einde van het seizoen.

Scoop - Best: 2-1
Iedereen in de startblokken voor de saaiste seizoensafsluiting van het jaar. Ook Best laat zich door Scoop feliciteren met een 2-1 nederlaag op de betonvlakte in Sittard. Beide teams weer veel sterkte gewenst deze zondag.

Maastricht - Concordia: 1-2
Maastricht officieel nog niet veilig, maar de coach van Maas kan gelukkig niet goed hoofdrekenen en rekent zich al rijk dat ze gehandhaafd zijn. Maastricht laat Concordia dan ook sportief winnen om hun kans op handhaving hoger te laten zijn.

Even een verandering in de volgorde

Gemert - Venray: 2-1
Een degradatie disco in de kassenbouw van Gemert, speciaal voor de glory fighters van V2Ray. Na de degradatie die vanaf 14;45 als zal starten voor Venray zullen ze ook de praktijken uit het verleden herhalen door een aantal van Gemert te mishandelen op het veld en na de wedstrijd.

Horst - Rosmalen: 3-0
De dromen van Rosmalen zijn als sneeuw door de zon verdwenen naar de schittering van de schaal van Nuenen afgelopen zondag. Nu de drive weer weg is zullen ook de keukendames over de jongentjes van Den Bosch heen lopen.